Crazy

3.8K 143 22
                                    

-Crazy

#6 dage senere#

Niall's synsvinkel:

Jeg er ved at blive sindsyg! Babyen skal komme imorgen, Anne og Michael er taget til et møde for at snakke med Olivia's danske moster. Hun havde åbenbart prøvet at kontakte Olivia, hvilket jeg ikke har vidst. Men jeg vil ikke ligge pres på Olivia idag, slet ikke.

Jeg havde listet mig ud fra Olivia's værelse imens hun stadig sov. Jeg havde taget et hurtigt bad og spist morgenmad. Tro det eller ej, jeg kan næsten ikke spise noget. Jeg har ikke spiseforstyrrelse, men jeg skal have et barn inden for en dag!

..ding Dong.. SHIT! Jeg var lige ved at skide i bukserne der. Åh nej! Jeg har glemt bukser. Urgh? Jeg gik hen til døren i kun underbukser og kunne let se Liam, Louis, Zayn og Harry's skikkelser. Jeg åbnede døren med et nervøst smil.

"Niall er du lige stået op eller hvad?" Grinte Louis. Jeg skød ham et irreteret blik og tog imod nogle af deres tasker. De skulle bo her indtil Liv kom og nogle dage efter.

"Jeg har glemt at tage bukser på okay? Hvis i havde en kæresten som skulle føde indenfor en dag, ville i også glemme ting" grinte jeg imens jeg fulgte dem ind i stuen.

"Hvor er moren henne?" Spurgte Liam.

"Hun sover"

~*~*~*~

Olivia's synsvinkel:

Jeg åbnede mine øjne og så at Niall ikke lagde hos mig. Hvad nu hvis han havde forladt mig fordi han havde fortrudt at få et barn med mig? Jeg kunne ikke lide den tanke. Specielt ikke. Jeg svang dynen af mig og kiggede ned på min meget MEGET store mave. Tænk det måske bliver idag eller imorgen jeg skal føde.

Jeg kom op fra sengen og begyndte at gå med rygsmerter hen mod døren. Jeg kunne høre nogle stemmer inde fra stuen af, så jeg var dog ikke alene. Med en hånd tæt på min lænd gik jeg med ryggen bagud ud i gangen. Stemmerne kom tættere på, og det lod meget som Liam's.

Jeg skubbede døren op med min fri hånd og kiggede ind i stuen. Hele bandet var her, selv Niall.

"Godmorgen" sagde jeg hæst. De kiggede allesammen forskrækket på mig, men blødte hurtigt op til et smil.

"Baby du skal altså kalde på mig! Jeg vil ikke have du anstrenger dig!" Brokkede Niall med en kærlig stemme. Han løb hurtigt over til mig og tog en arm under mig.

"Jeg vil bare gerne hen i sofaen tak!" Grinte jeg og begyndte at gå langsomt. Jeg tog min den arm som ikke blev holdt af Niall under min mave for at støtte vægten.

"Rolig nu baby! Harry kom og hjælp!" Kommanderede Niall. Harry løb hurtigt hen på min anden side og tog en arm under mig. Ligesom Niall faktisk. Vi begyndte stille og roligt at gå hen mod en af sofaerne.

"Liam finder du et tæppe?" Spurgte Harry. Han nikkede hurtigt og var også hurtigt væk fra stuen.

"Drenge tag det roligt" fniste jeg. Jeg blev sat langsomt ned i sofaen og fik benene op på sofabordet. Måske burde jeg blive gravid noget oftere hvis det er den her måde jeg bliver behandlet på. Ej okay! Jeg tror dette barn skal lige overståes! Hehe.

~*~*~*~

Louis og Zayn's forsøg på at lave sjov fungere meget godt. Liam sørger hele tiden for jeg ligger behageligt osv. I skulle bare se dengang jeg sagde at jeg skulle tisse, troede Niall og Harry jeg skulle føde.

"Baby er du træt?" Spurgte Niall for trejde gang på en time. Jeg nikkede nej og gav ham et hurtigt kindkys.

Det var efterhånden blevet aften og far og Anne var her stadig ikke. Jeg håber sådan at de når at se fødslen inden Liv kommer. Jeg rykkede lidt på mig, så jeg sad bedre i Niall's arme og lyttede videre på Zayn og Louis' jokes om mange ting.

Halvdelen af dem gav ikke mening, men alligevel grinte jeg. Niall sad hele tiden med hånden på min mave og tegnede cirkler. Harry sad på den anden side af mig og havde hele tiden fast i min hånd og blikket på min mave. Skøre drenge altså. De er mere stressede end jeg er!

"Niall vil du-" jeg stoppede op.

"Hvad skat! Er det nu!" Panikkede han.

"Ja! Vandet er gået!"

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now