The Baby sex

5.6K 160 33
                                    

-The baby sex

#1 måned senere#

For en uge siden fandt jeg ud af at jeg var gravid. Harry blev ekstrem vred men undskyldte dog senere. Min far og Anne tog det okay. Resten af One Direction tog det også fint nok. Derimod har jeg lidt svært ved at tro på det og det samme med Niall. Jeg hader graviditeten da jeg kaster op hver morgen. Lige når jeg står op skal jeg ørle. Nogle gange sker det også om natten, hvor jeg så skal vække de andre. Jeg føler bare at jeg ødelægger deres søvn, for den har de sku brug for. De er kendte og er tit trætte. Min lære Thomas kommer bare klokken 12 til 15 nu. Jeg laver altid mine lektier som den artige pige jeg nu er.

Man kan endelig begynde at se en lille smule mave. Det er dog kun en bule, så det er ikke specielt. Men det er stadig noget og Niall har en tendens til at ligge sin hånd på min mave. Når jeg specielt er ude i offentligheden, skjuler jeg min mave med stort tøj. Da både mig og bandet synes det er for tidligt at fortælle Niall skal være farmand.

Det var idag at det er sidste dag på Touren. Idag havde vi også bestilt tid hos lægen så vi kunne finde ud af kønnet. Jeg håber faktisk det bliver en pige og Niall håber på en dreng.

Jeg havde mine ripped jeans og en stor trøje jeg engang lånte af Louis. Superman var selfølgelig på. Jeg havde nogle sorte solbriller på, da jeg er træt og er sort rundt om øjnene. Niall havde dem bare på for ikke at blive genkendt.

"Baby er du klar?" Hviskede Niall bag mig. Jeg vente mig om mod ham og gav han et blidt kys på munden, som svar. Selfølgelig var jeg da klar, bare den her baby snart vil komme ud!

"Paul har en bil stående foran bussen" sagde han og tog sin arm om mig. Jeg nikkede og begyndte at gå hen til busdøren med ham. De andre fra One Direction sov stadig, da det heller ikke er nødvendigt med seks personer til en scanning.

~*~*~*~

"Okay Olivia.. Nu lægger jeg maskinen på din mave og den kan være kold" sagde vores læge. Jeg havde Niall i hånden, imens jeg lagde ned på briksen.

"Kan i se den menneskeformet plet. Peanut måske?" Spurgte lægen imens hun pegede op på skærmen. Jeg kiggede på skærmen og så den faktisk, hvor jeg så kiggede tilbage på Nialler. Han kiggede koncentreret på skærmen og lyste op i en smil.

"Jeg kan ihvertfald sige at det er en sund pige. Ihvertfald en pige" smilte lægen til os. Jeg klemte straks i Niall's hånd, da mit største ønske var blevet opfyldt. At få en pige.

"Ved i hvad den skal hedde" spurgte hun imens hun begyndte at tørre min mave.

"Liv Styles Horan" smilte jeg. Hun nikkede og vendte sig om mod en computer. Jeg kunne se at der var et scanningsbilled på skærmen, hvor hun trykkede "udskriv".

"Her er det lykkelige billed af jeres datter." Sagde hun og gav os en lille billed. Dér var hun. Vores lille peanut. Liv. Jeg gav det til Niall så jeg kunne komme op at stå igen.

"Tak for alt" sagde jeg og gav hende et håndtryk.

~*~*~*~

Jeg sad alene inde i bussen. Alle drengene var til et interview, undtagen Niall. Han var i bad. Jeg ved ikke lige helt præcis hvorfor han ikke tog med, måske gad han ikke. Jeg havde vores billed af Liv i hånden.

Jeg kunne stadig ikke forstå at hun lever inde i min mave lige nu. Det mest skræmmende er at hun endda skal ud af mig. For hvem ved hvor stor hun kan være? Jeg har tænkt lidt på hvem som skal være med til fødslen. Jeg vil specielt gerne have Gemma og hele bandet med. Niall skal ihvertfald være der, da det er hans barn.

"Hey baby" sagde Niall. Jeg kiggede hen mod ham og så han bare var i underbukser. Okay jeg er blevet van til at kun at se drengene i underbukser nogle gange.

"Hvad laver du?" Spurgte han og satte satte sig ned ved siden af mig. Jeg satte mig lidt op af ham, så han automatisk tog sin arm om mig.

"Vores datter" svarede jeg og kiggede igen ned på billedet. Man kunne høre ham fnise let. Jeg lagde billedet på bordet igen og satte mig så ovenpå Niall's skød, med front mod ham. Han tog hænderne ned til min mave og begyndte at køre sine tommelfingre i cirkler.

"Jeg er hundrede på at vi kan gennemføre dette" hviskede han. Jeg tog hans hoved i mine hænder og lagde vores pander mod hinanden.

"Niall-" mere nåede jeg ikke at sige, før jeg skulle tage mig til munden. Niall kiggede forskrækket op på mig. Jeg tænkte hurtigt og sprang af Niall's skød. Hurtigt var jeg ude på toilettet og det grønne stads kom.

"Det skal nok gå baby" hviskede Niall. Han havde mit hår væk fra ansigtet med den ene hånd og den anden kørte forsigtigt tårene væk fra mine kinder. Ja jeg bryder altid ud i gråd når jeg kaster op.

"Jeg elsker dig" hviskede han. Jeg tørrede mig om munden da det hele var færdig. Jeg rakte ud efter et håndklæde og tørrede så min mund helt.

"Sådan baby!" Roste han og gav mig et kys på kinden. Ja jeg kan sku godt forstå han ikke vil røre min mund, efter jeg lige har brækket mig.

"Vil du i seng?" Spurgte han og tørrede endnu engang mine øjne. Jeg nikkede og rejste mig op med lidt hjælp fra ham. Jeg bliver altid så svimmel efter jeg har kastet op.

Vi gik sammen over til køjerne. Jeg hoppede op i Niall's da det er den jeg sover i sammen med ham. Jeg trak mine bukser af og lod min trøje blive på. Jeg smed bukserne ned i bunden af køjen og gjorde plads til Niall. Han hoppede op ved siden af mig og lagde dynen over os begge.

"Sov godt baby.. Jeg er her når du vågner" hviskede han og kyssede mig på panden. Jeg nikkede og lagde mig ind til hans bryst. Hans ene arme lagde sig ovenpå mig og jeg blev automatisk skubbet lidt ind i ham. Det var kun bedre, da jeg bare gerne vil have Niall hos mig.

For altid.

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now