Mitch the dick

4.1K 146 14
                                    

-Mitch the dick

Niall kørte mig hjem efter vi var løbet væk fra Mitch. Mitch er blevet som den dreng som bare stalker en hele tiden, hvilket er pisse irreterende. Han tror han kan vinde mit hjerte, men nej det kan han ikke. Jeg har endda slettet ham på facebook, da han blev ved med at skrive til mine billeder.

Man kan vel sige at jeg hader ham..?

Der popper en besked op fra Niall. Har jeg glemt at fortælle at han kørte hjem efter at havde gennemsøgt mit hus for at Mitch ikke kunne komme ind.

//Tjek lige Twitter baby<3 -Nialler//

Hmm? Hvad mener han med det? Altså hvad har han nu lagt ind som jeg åbenbart skal tjekke og vide? Ej nu håber jeg ikke han har lagt noget pinligt ind!?

"Jeg elsker Olivia Styles som hun var min mad! Dette er ikke noget hun selv har skrevet, da hun sidder derhjemme. Jeg håber hun ser dette og kan forstå hvor meget jeg elsker hende. Jeg vil altid gøre det. I ved nok godt at jeg har været vild med en i noget tid og her har i det:) Xx"

Niall var bare så fucking cute! Jeg havde hurtigt trykket Niall's nummer ind og ringede ham op.

"Nialler du er så dejlig!" Hvinede jeg idet han tog den. Jeg kunne høre ham grine højlydt.

"Jeg synes det var på tide at vi skulle sige det" grinte han.

"Jeg elsker dig Niall" svare jeg.

"Jeg elsker også dig baby! Mere end du nogensinde kan tænke dig! Jeg glæder mig så ufattelig meget til at blive far" hviner han.

"Jeg må smutte Nialler, jeg kan høre Anne er kommet." Svarede jeg.

"Vi ses, elsker dig" sagde han og lage på.

Jeg gik ind på Twitter og trykkede på nyt tweet.

"Jeg elsker min kæreste. @niallhoran"

Der var allerede end del andre der skrev at de var glade. Nogle skrev jo altid at jeg var en luder. Det var jeg efterhånden van til, lige siden jeg blev Stedsøster til Harry. Jeg kunne godt høre Anne ude på gangen, så jeg begyndte at gå derud.

~*~*~*~

Anne og jeg tog ud for at købe babyting. Anne havde aftalt med butikken at vi kunne komme efter lukketid, så ingen opdagede os. Vi fik købt en tremmeseng. En på mit værelse og en til Niall's hus. To barnestole. En masse babytøj i alle farver. Vi har faktisk købt ind hvor der stod Daddy's girl. Den synes jeg bare var MEGA cute. Vi havde også købt alverdens legetøj til hende. Uha vi brugte mange penge. Faktisk da vi kom hjem, måtte far hjælpe med at slæbe ind. Så nu er vores stue næsten fyldt med kasser med babyting i.

Lige nu sad jeg i min stroptrøje og natbukser. Jeg kan stadig ikke gå i shorts fordi min ar er for tydeligt. Jo jeg kan godt når jeg går sammen med Niall alene, men ellers ikke. Folk kigger sådan. Jeg hørte lavt musik inde på mit værelse imens jeg sad og læste en bog, indtil det bankede på.

"Ja!" Råbte jeg og kiggede op fra min bog. Døren åbnede sig hvor Anne tittede sit hoved frem.

"Du har gæster" sagde hun og lukkede døren længere op. Den sorthåret dreng jeg aldrig troede jeg skulle snakke med igen, stod nu herinde. Jeg kunne ikke nå at afvise før Anne lukkede døren og lod os begge være herinde. Alene. Hurtigt lagde jeg en pude over min mave, så han ikke kunne se bulen som efterhånden var tydelig.

"Hvad vil du?" Spurgte jeg imens jeg rejste mig for at ligge bogen hen igen. Han svarede mig slet ikke. Hvad var der galt med ham? Jeg vendte mig mod ham og så han var på vej hen til mig.

Han greb mit hoved i hans hænder og pressede vores læber hårdt sammen. Jeg lod mig slet ikke rive med, før jeg svang min hånd mod hans kind. Den anden havde stadig puden.

"What the fuck Mitch!" Hvæsede jeg.

"Jeg vil have dig tilbage" hviskede han og tog min frie hånd i sin. Jeg tog den straks tilbage, for han skal ikke vinde.

"Jeg har en kæreste Mitch!" Snappede jeg.

"Ham Niall fyren? Alle ved jeg er bedre end ham!" Grinte han ondskabsfuldt. Jeg stak ham igen en lussing.

"Han er hundrede gange bedre end dig! Mitch du troede du kunne bestemme over mig! Først var du den vildt kærlige kæresten, men det slog vist klik for dig da jeg kom hjem igen! Hvad skete der? Det var dig som var mig utro?!" Vrissede jeg.

"Jeg var høj da jeg sagde det!" Råbte han pludselig højt.

"Ja og hvad så! JEG ER FUCKING GRAVID!" Råbte jeg.

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now