Ireland

4.8K 146 21
                                    

-Ireland

#1 måned senere#

Jeg havde fået noget mere mave. Men ikke meget. Jeg kan heldigvis stadig skjule min mave med en trøje. Det er godt vores skoleuniforms trøje er stort nok til at jeg kan skjule den. Jeg har stadig kastet op hver dag, men bare ikke på samme tidspunkter. Harry, ja han har gået og været stolt over at han skal være onkel. Selvfølgelig bliver de andre fra One Direction også onkler og Niall selfølgelig faren. Gemma var ellevild over at være Moster. Hehe. Vi lagde inde på mit soveværelse derhjemme i Holmes Chapel. Niall var kommet igår og ville overnatte her. Jeg havde stadig ikke været i skole.

Jeg vågnede op ved lyden af Niall's snorken. Jeg løftede mit hoved fra hans varme bryst og kiggede på ham. Han så så fredfyldt ud når han sov. For tro mig, han stresser allerede på grund af at jeg er nogle måneder henne. Tag dog en slapper man!

"Chubby vågn op!" Hviskede jeg og nev i hans brysthår. Han rykkede irreteret på sig og lavede en sær brummen. Jeg nev ham endnu engang og denne gang vågnede han.

"Godmorgen baby, jeg havde forventet et morgenkys" brummede han og tog blidt fat om mit håndled. Jeg smilte bare falsk til ham og skulle til at gå ud af sengen. Niall hev lidt i min arm, så jeg med et grin lagde ovenpå ham.

"Jeg elsker dig" hviskede han med et tilbageholdt grin. Jeg rullede med øjnene og kyssede ham alligevel. For tro mig sådan gør vi stadig.

"Baby?" Hviskede han.

"Ja Chubby" smilte jeg.

"Jeg vil gerne tage dig med til Irland. Hjem til mine forældre og fortælle at vi skal være forældre. " hviskede han. Jeg nikkede spændt og gav ham et kys.

"Ved de det ikke?" Spurgte jeg og satte mig op i sengen.

"Nej har ikke snakket med dem i noget tid. Jeg har jo haft for travlt med at passe min familie" smilte han.

~*~*~*~

Niall ringede på dørklokken. Det var nu. Det var nu at jeg skulle møde hans forældre for første gang. Den første gang troede jeg dog ikke at vi skulle fortælle at han skulle være far og jeg skulle være mor. Det er lidt chokerende men også spændende.

"Hey far" sagde Niall pludselig. Jeg kiggede op fra jorden og mine øjne mødte en voksen mand. Han krammede Niall og så virkelig glad ud.

"Og du må være Olivia Styles" smilte han og rakte mig hånden. Jeg tog stille imod den. Niall lagde sin arm om mig og skubbede mig ind i gangen. Jeg kiggede ind i et køkken som var ud til gangen, en blondhåret dame stod der med et smil.

"Halløj min skat" smilte hun og gav mig en kæmpe krammer.

"Hej min søn" sagde hun da hun krammede Niall. Jeg kunne godt se at Niall var en mors dreng. Sødt. Nu vidste jeg virkeligt at Niall ville blive en god far.

"Mor og far, dette er min kæreste." Sagde Niall som lagde armen over mig igen. Hans mor så endnu gladere ud, hvor hun så krammede os begge og sagde tillykke.

"I små turtelduer! Greg kom herud!" Råbte Maura. Hvem har Greg?

"Greg er min bror" hviskede Niall til mig. Jeg nikkede og rødmede over følelsen ikke at vide hvem Greg var.

En høj brunhåret mand kom gående ud i køkkenet. Niall slap mig for at gå over at kramme manden som jeg antog som Greg.

"Mor, far og Greg. Kan vi lige sætte os ned allesammen, for Olivia og jeg har noget at sige til jer" sagde Niall med et lumsk smil. Han trak mig hen til en stol og satte sig ned ved siden af mig. Hans forældre og bror sad så overfor os med et utrygt smil.

"I skal vel ikke giftes" spurgte Bobby skræmt.

"Nej nej far! Rolig!" Grinte Niall.

"Hvad er det så!" Spurgte Greg.

"Olivia og jeg skal have en lille pige" sagde han med et grin.

"H-hvad mener du?" Stammede Maura.

"At jeg skal være far. Vi har været til scanning og skal have en pige. Hun kommer til at hedde Liv Styles Horan" smilte Niall.

"Ej hvor herligt! Tillykke til jer begge! Hvor langt er i henne?" Spurgte Maura med et kæmpe smil.

"2 måneder" smilte jeg.

"Må vi se din mave?" Spurgte Bobby. Jeg kiggede først lidt mærkeligt på Niall, men han gav tegn til at det var iorden. Jeg rejste mig op og hev min store trøje op. Den lille bue som jeg havde, kørte Niall sin hånd over.

"Men det er vigtigt i ikke siger de til nogle som kan sladre. De ved ikke engang at jeg er kæreste med Olivia og skal være far" sagde Niall.

Tænk at jeg skal være mor..

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now