Love

4.5K 156 2
                                    

-Love

Olivia Destany tog hjem for omkring en time siden. Anne og far ville først komme hjem sent i nat, så det var faktisk derfor drengene skulle sove her. Harry og Zayn skulle sove inde på Harry's værelse, Liam og Louis tager så Gemma's værelse hvor Niall og jeg tager mit værelse.

Vi havde set film og Niall havde ædt popcorn så han var ved at sprænge. Jeg stoppede ham dog da jeg sagde at han gerne måtte være levende når Liv kommer. Hehe.

Jeg gik ud fra badeværelset efter at have børstet mine tænder. Niall lagde med sin mobil henne ved min seng og så meget koncentreret ud. Jeg gik hen til mit skab og skulle lige til at trække en trøje ud, da to armen vikler sig omkring mig.

"Du behøver ikke den" hviskede Niall i mit øre og tog trøjen ud af mine hænder, for at smide den ind i skabet igen. Jeg vendte mig langsomt om og kiggede op i hans havblå øjne. Jeg var faktisk ligeglad med om at jeg bare stod i bh og underbukser foran Niall, for han havde også kun underbukser på.

Han kørte langsomt sine hænder ned til min mave og en varm og dejlig fornemmelse fyldte min krop. Knister fyldte min mave og fik det til at kilde, aldeles meget.

"Jeg elsker den bule så ufattelig højt, ligesom jeg elsker dig" hviskede han og kyssede min pande. Jeg tog mine hænder ned til hans og vi flettede dem automatisk sammen.

"Hvor lang tid går der før vi skal afsløre, for den er snart svær at skjule Niall" hviskede jeg og kiggede igen op i hans øjne. Niall's øjne var kun fyldt med kærlighed.

"Lidt tid endnu baby.. Jeg kan ringe til din skole og høre om du kan få en store trøje?" Hviskede han.

"Nej det er ligemeget Niall. Jeg elsker dig bare og vil ikke ødelægge din karriere på grund af mig" hviskede jeg.

"Det gør du heller ikke baby, du må aldrig tænke sådan. Vel? Jeg er ligeglad med den karriere, bare jeg har dig hos mig og vi for det barn med os på vejen" hviskede han. Jeg vidste godt at hans karriere betød noget for ham, men han taler sandt.

"Jeg elsker dig" hviskede jeg. Han smilte og trykkede vores læber blidt mod hinanden.

"Er du træt baby?" Hviskede han og tog en tot hår om bag mit øre og kørte sin hånd videre ned langs min hals. Jeg nikkede svagt og smilte kort, inden han begyndte at trække mig med hen mod sengen.

Han lagde sig først ned og fik mig til at ligge ovenpå ham, ved at holde fast om mine overarme men stadig blidt. Niall kunne aldrig finde på at skade mig.

"Kys mig" hviskede han. Jeg kunne lide tage hans hoved i mine hænder og jeg pressede vores læber sammen. Han slap mine arme og jeg lagde dem under mine hage. Så mine albuer stak ud til siden og jeg kunne kiggede ned på ham.

"Presser du ikke babyen?" Hviskede han imens han pillede ved en af mine totter hår. Jeg rystede på hovedet. Det gør jeg vel ikke?

"Hun kan lide din mave Chubby" fniste jeg. Han grinte med mig og løftede så sit hoved, for at give mig et let kys på munden.

"Du så dejlig" hviskede han og lagde sig ned igen. Han havde hænderne foldet bag sit hoved. Jeg rullede ned ved siden af ham og han strakte sin ene arm ud så jeg kunne lægge mit hoved derpå. Jeg gjorde det så jeg lagde på siden og stadig kunne se ham.

"Jeg glæder mig til at kunne bære hende rundt i mine arme" hviskede han og kiggede op i loftet. Jeg svang min dyne over os, da jeg kunne mærke kulden bide til.

"Når hun kan snakke" hviskede han.

"Hmm" mumlede jeg som ja og lukkede mine øjne i.

"Når hun kommer løbende hen imod os med åbne arme"

Jeg kunne virkelig mærke trætheden tage over mig. Jeg lagde mig hurtigt bedre ind til Niall og indåndede hans fantastiske duft.

"Jeg elsker dig baby"

Og dér sov jeg.

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now