Aggressive ex

4.4K 150 17
                                    

-Aggressive ex.

"Hvad tænkte du egenligt i bussen?" Spurgte Destany pludselig imens vi gik i stilheden.

At jeg er gravid.

"Hvad mener du?" Spurgte jeg og rynkede min pande. Hun gav mig tror-du-jeg-er-dum blikket og kiggede useriøst på mig. Jeg sukkede og åbnede alligevel munden.

"J-jeg hader bare Mitch lige for tiden? Han tror vare at vi er bedste venner igen efter hvad han gjorde mod mig?" Mumlede jeg nervøst og kørte en hår igennem mit lange brune hår.

"Hvad gjorde han da mod dig? Du ved godt selvom du er kendt, betyder det ikke alle ved hvad du laver? Altså jeg har vare holdt mig væk fra sladder bladene fordi de næsten aldrig passer" sagde hun imens hun tog et blad op fra sin taske. Jeg tog det selv i hænderne og læste forsiden, det var en gammel artikel..

Fødselsdagsbarnet Olivia Styles, som igår blev 17 år. Tillykke med de mange år. Der går rygter om at hendes forhold med Mitch Cameron ikke holder, hvilket vi nok fik bekræftet aftenen på Olivia's fødselsdag. Vi så hende køre hjem til en ven i en pæn sort kjole. Man hørte pludselig råb og skrig inde fra Mitch's lille lejlighed. Mon de to forbliver turtelduerne som dengang ved vandet?

Jeg kunne ikke fatte det. De havde endda billeder af mig, da jeg var på vej ind i hans lejlighed. Kan man aldrig få noget privat liv!? For fanden!

"Det er rigtigt, men hvorfor har du gemt det?" Spurgte jeg og rakte hende bladet.

"Jeg ville spørge dig om det var rigtigt, derfor" sagde hun samtidig med at hun lagde bladet ned igen.

"Hvad skete der egenlig helt præcis da du tog derhen?" Spurgte hun. Skulle jeg virkelig fortælle den måde han opførte sig på uden for skolen?

"Babe?" Sagde han advarende og tog endnu et skridt mod mig. Jeg tog selv et skridt bagud, men denne gang ramte jeg noget koldt og hårdt. Væggen.

"Jeg sværger at jeg intet har noget med det at gøre Mitch.. D-du ved j-jeg e-elsker dig... D-det er photoshoppet" stammede jeg og kiggede på det billed han havde fundet af mig og Niklas som snakkede. Niklas havde sit flirtende smil på, som man altid ville flade for. Men jeg gjorde det ikke, men det tror Mitch så.

"Jeg ved du lyver!" Råbte han og smed billedet bagom sig. Hans mørke øjne skød lyn.

"N-nej Mitch" hviskede jeg. Mitch slog hånden irreteret mod væggen lige ved siden af mit hoved. Han tog sin anden hånd op til min kind og kiggede mig dybt i øjnene.

"Undskyld babe, jeg elsker dig sådan" hviskede han med sine læber få centimeter fra mine.

"Det gør ikke noget" mumlede jeg. Jeg kunne ikke lide at sige ham imod eller se ham blive vred. Så jeg tilgav ham altid over sine fejl, ligemeget hvor grusomme det så er.

"Der må bare intet ske med dig" hviskede han og lagde sine læber blidt mod mine.

"Jeg ville slå op faktisk. Da jeg så kom derhen, var der ølflasker og der stank langt fra af Parfume. Jeg tror han havd røget. Han siger så at han har været utro og der slår kontakten fra min hjerne, så jeg går amok. Han overbemandede mig og råbte af mig" sagde jeg stille og kom langsomt i tanke om hændelsen.

"Hvis du kaster en til Olivia! Du fortryder det!" Advarede han. Jeg ignorede ham og kastede en til, denne gang ramte jeg ham lige i panden.

"Hvorfor fuck høre du ikke på mig!" Råbte han og tog fat i mine håndled og tvang dem imellem os. Jeg prøvede at rive mig væk, men han holdte for stramt.

"Jeg. fucking. hader. dig. " vrissede jeg med sammenbidte tænder. Hans øjne skiftede til en helt mørk farve, som jeg aldrig havde set før.

"Og jeg er fuldstændig ligeglad! Du skal bare ikke kaste ting efter mig, er du med!" Råbte han ned i mit hovedet. Jeg gav ham et knæ lige i "Midtjylland" så han slap mig. Jeg løb hen i hans rådne stue og greb fat i en grim vase. Jeg hamrede den ned i gulvet og tog det næste som var her. Mitch kom hurtigt på benene igen og løb hen mod mig, imens jeg bare råbte og skreg.

"Du skal fucking ik ødelægge alt!" Råbte han og skubbede mig væk. Jeg mistede balancen og røg lige ned i gulvet, med røven først. Jeg skulle lige til at rejse mig op, da han sætter sig ovenpå min mave og tager fat om mine håndled.

"Slip mig!" Skreg jeg og vred mig rundt.

"Ikke før du slapper af!" Vrissede han.

En lille tåre løb ned af min kind.

"Du græder jo!" Sagde hun og trak mig ind til et kram. Jeg havde heldigvis mine hænder for maven, så hun ikke kunne mærke bulen.

"Kom lad os tage hjem" hviskede hun og lagde en hånd på min ryg. Det var i sådan en situation jeg virkelig ville ønske jeg kunne sige "jeg er gravid" til min bedsteveninde.

~*~*~*~

Jeg trådte ind i køkkenet sammen med Olivia Destany. Der lagde en lille gul note på bordet som jeg tog op imellem mine fingre.

Hej Olivia.

Mig og Anne kommer sent hjem idag, så jeg har ringet til drengene og spurgt dem om at komme. De skulle gerne være her ved en fire tiden og sover her. Du må også gerne ringe efter en veninde og invitere hende herover:)

Far

17 & pregnant ~ One DirectionWhere stories live. Discover now