49.

3.9K 40 4
                                    

Luke
Alex en ik hadden Max geadopteerd. Hij zag er een stuk beter uit sindsdien. Alex was ook al ver in haar zwangerschap. Haar buik werd al dikker. Maar met haar ging het volgens mij niet zo goed. Ze had haar examen gehaald en was aan het werk gegaan. "Ze willen me niet vergoeden als ik met verlof ga, dus dan hebben we geen inkomen" zei ze en keek naar me. "Ik heb nog spaargeld" troostte ik haar. "Maar dat is nooit genoeg voor ons beide en de 2 kinderen" zei ik. Hij haalde zijn schouders op. 

"Ik heb werk gevonden, schatje" zei ik. Ze keek me aan. "Dankje, Daddy" zei ze en gaf me een knuffel. "Daddy wil daddydingen doen" zei hij en grijnsde. "Maar we hebben Maxje hier" zei ik en voelde zijn lippen in mijn nek. "Dat maakt niet uit, we kunnen hem wel even een middagdutje laten doen" fluisterde hij. Ik giechelde. Ik pakte hem op en legde hem in bed.

Luke lag op ons bed, alleen in onderbroek. Hij was erg sexy. Maar ik wilde hem. Maar er was 1 probleem, ik had deze middag een beetje gebloed daarbeneden. Maar we deden het nooit als ik gebloed had.

"1" telde ik. Daddy sloeg me weer. "2". En weer. "3". Zo ging hij door tot 15. "Dat is je straf voor daddy geil maken, en daarna zeggen dat je ongesteld bent" zei hij. "Ik ben niet ongesteld, gewoon een bloeding gehad" mompelde ik. "Wil je nog meer spanks?" Vroeg daddy. Ik schudde nee.

We gingen die avond een film kijken. De deurbel ging. "Ik ga wel, schatje" zei Luke. Ik kreeg een kusje op mijn voorhoofd. Hij ging de deur opendoen. "Wa- wat doe jij hier?" Hoorde ik Luke zeggen. Wie zou dat zijn? "Sierra, dit is mijn vriendin Alexis" zei Luke. Wat een raar type... "en Alexis, dit is Sierra" zei Luke. Ik bekeek haar van top tot teen. Ik vond haar maar lelijk.

Ik besloot om in bed te gaan liggen. Sierra is gek in d'r hoofd. Ik viel al vrij snel in slaap, nadat ik eerst overgegeven had. Ik voelde me niet lekker...

De volgende ochtend werd ik wakker, in een leeg bed. Ik hoorde gelach van beneden. Ik liep naar beneden en pakte een glas melk. Luke en Sierra... ze zaten alweer samen. "Hey, ik heb je niet naar bed horen komen" zei ik. "Daar is hij ook niet geweest" zei Sierra, heel bitchy. Ik imiteerde haar. "We zijn de hele nacht op stap geweest, SAMEN" zei ze. "Luke, ik wil dat ze gaat" zei ik. Luke keek me aan. "Maar schatje, waarom?" Vroeg hij. "Of zij gaat, of ik ga" zei ik. Luke keek ons aan. "Ik weet genoeg" zei ik. Ik pakte een tas.

Luke is zeer waarschijnlijk vreemdgegaan. Met die stomme Sierra. Ik haat dat wijf. Ze is ook nog eens lelijk, en niet zwanger van Luke. Ik wist niet wat ik moest. Ik hou van Luke.

Maar toch niet als hij vreemdgaat...

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu