30.

9.1K 103 28
                                    

Alexis
"Daddy, doet het pijn?" Vroeg ik. Hij schudde nee. "Ik zal zorgen dat het geen pijn doet" zei hij. Daddy beet op zijn lip, hij had er zin in. Ik ook wel.

We waren thuis, Luke trok de bel en de telefoon uit de stekker. "Niemand kan ons meer storen" zei hij en gooide me over zijn schouder. Hij gaf een klap op mijn kont. Hij legde me op bed en trok zijn shirt uit. "Zo mooi" fluisterde en drukte zijn lippen op de mijne.

Hij friemelde met de knoop van mijn broek. Hij kreunde zachtjes mijn mond in. Hij knoopte mijn broek los en trok hem uit. Ik voelde zijn lippen een weg naar beneden vormen, naar mijn slipje. Hij drukte zijn neus erin. "Zo lekker". Hij kuste me door mijn onderbroek heen. Ik kreunde zachtjes. Hij trok mijn slip uit en begroef zijn neus tussen mijn benen.

Ik voelde zijn tong zachtjes rondjes over mijn clit draaien. Ik greep in zijn haar. "Ben je nat aan het maken voor me" zei hij en liet zijn tong in me glijden. "Oh schatje, zo nat al" zei hij en legde zijn handen op mijn knieen. Hij spreidde mijn benen meer. "Rijd je natte pussy tegen mijn mond aan" zei hij. Ik deed wat hij zei. "Hmm... Zo lekker" mompelde hij. "D-daddy meer" kreunde ik. Hij begon zijn vingers te bewegen in en uit me.

"Zo past mijn harde lange cock er makkelijk in" kreunde hij. Hij was zo geil. Ik wilde hem zo graag nu. Ik kreunde het uit. Luke kuste alle plekjes waar het ontzettend goed voelde. Ik trok aan zijn haar. "Ga je komen lieffie?" Vroeg hij. Ik knikte en voelde al mijn spieren aanspannen. En toen ontspande ik. "Holy shit" mompelde hij. Zijn hele gezicht was nat. "Je squirtte. Dat was zo hot".

"Wil je mij zo hard mogelijk maken?".

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu