10.

11K 122 21
                                    

Alexis
Deze nacht kon ik niet slapen. Arzaylea en daddy maakten rare geluiden. Ik drukte mijn oren dicht. Ik liep naar de badkamer om een glaasje water te pakken. Ik hoorde een harde klap tegen de muur. "Ohh fuck, nog harder" hoorde ik mam roepen. "Spreid je benen wijder, slet" zei Luke grof. Ik hoorde nog een klap tegen de muur.

Ik klopte op hun deur. Geen reactie. Ik deed de deur open. Ik zag Daddy keihard heen en weer bewegen tegen mama aan. Mama merkte me op en duwde Luke weg. "Wat is er nou?". Mam wees naar me. "Oh". "FUCK" Schreeuwde hij. Hij trok een pyjama broek aan. "Babygirl, ga naar bed nu" zei hij. "Ik kon niet slapen, en ik dacht..." zei ik. "Niet denken, GA naar BED" zei Luke. "Kan ik niet bij jullie?" vroeg ik zacht. "GA NAAR BED!" Riep hij boos.

Ik droop af. Ik ging ik bed liggen. Ik zocht een warm plekje voor mijn voeten. En begon te huilen. "Gaat het schatje?" Vroeg mama. Ik knikte. "Het g-gaat wel" zei ik.  Mam legde haar hand op mijn schouder. Het voelde vertrouwd. "Luke meende het niet". Ik snikte. Mam omhelsde me. Het voelde zo fijn. Ze wreef over mijn rug.

De volgende ochtend zag ik mam en Luke ontzettend klef aan het ontbijt zitten. "Goedemorgen" zei ik zachtjes. Mam keek me aan. "Heb je nog een beetje geslapen?" vroeg ze. Ik knikte zachtjes en pakte ontbijt. Ik voelde dat er iemand achter me stond. Ik draaide me voorzichtig om. Ik rende weg. "Zal ik je even brengen?". Ik schudde nee en rende snel weg.

Luke kwam me verbaasd achterna. "Gaat het?" Vroeg hij. Ik knikte. "Prima". Hij pakte mijn arm en trok me terug. "Wat heb ik gedaan?". "Vraag dat maar aan mijn fucking arm" zei ik en liep weg met brandende pijn in mijn pols.

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu