33.

8.3K 106 43
                                    

Alexis
De volgende dag lag ik dicht tegen Daddy aan. Hij had zijn arm om me heen. "Hey, goeiemorgen" zei hij hees. "Goeiemorgen" zei ik zacht en rekte me uit. "Ik heb goed geslapen, jij ook?" Vroeg hij. Ik knikte. "Je was geweldig, babygirl" zei hij. De bel ging en Luke liep de trap af. "Hee Luke" zei een bekende stem. Ik zuchtte en ging ook naar beneden.

"Hey lieffie, wie is dat?" Vroeg ik en sloeg mijn armen om hem heen. Mama stond voor de deur. "Luke, ik wil je even spreken" zei ze. Luke knikte en kwam binnen. Ik ging weer naar boven en luisterde heel goed naar wat mam zei. Ik hoorde dat ze hem terugwilde. Ik liep de trap af en betrapte hen zoenend. In voelde de tranen in mijn ogen. "Hmm, jij bent alles voor me" zei hij. Ik rende terug de trap op. Ik heb mijn eerste keer aan hem gegeven, en het boeide voor hem niet...

Ik sneed mezelf meerdere keren in mijn benen. Daddy wilde me alleen maar omdat ik het wilde. Hij had niemand en had me gebruikt. Ik wilde hem gewoon voor mezelf. Maar hij kiest voor mama. Ik snap het wel. Ze is 3x zo mooi als ik.

Hij kwam de trap op. "GA WEG!" Riep ik. Ik gooide de deur dicht in zijn gezicht. Hij opende de deur. Ik pakte mijn tas. "Ik ga, ik wil je nooit meer zien, neppe daddy" zei ik en liep huilend weg. Hij deed geen eens moeite om me achterna te komen. "Wacht!" riep hij. Toch wel. Ik wachtte even. "Wat is er?" vroeg hij. "Ik heb je wel gehoord met mam" zei ik. "Ben je niet blij dat we weer samen zijn?" Vroeg hij. Ik schudde nee.

"Ik ben gewoon gek op je, oke" zei ik en draaide me om en liep weg.

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu