38.

6.3K 98 14
                                    

Alexis
Ik grijnsde gemeen. De man kwam binnen en nadat ik hem koffie gaf, vertelde ik hem alles erover. De ader in zijn nek klopte. Ik werd ook heel erg boos op mama. Zij had Luke gewoon voorgelogen, door te zeggen dat het zijn baby was. Ze is gewoon weer vreemdgegaan.

De man, Dan, vroeg of ik een lift wilde naar het ziekenhuis. "U heeft een zoontje" zei ik. "Een jongen, echt?" Vroeg hij blij. Ik knikte. Wat een leuke man. Zo behandel je toch niemand. Hij volgde mijn routebeschrijving en kwam uit bij het ziekenhuis.

We liepen naar binnen. De zuster was net bezig zijn speeksel af te nemen. Luke zat gespannen naast mama. Dan keek naar Maxje. "Mijn zoon" zei hij. Luke keek naar hem. "Uuhh nee hoor" zei Luke. Dan keek hem vuil aan. "Jij weet niet wat je kleine vriendinnetje allemaal doet achter je rug om" zei Dan. Luke keek geschrokken. "Max is van mij" zei Luke. "Max? Wat is dat voor een naam?" Vroeg hij.

"De naam van MIJN zoon" zei Luke. De zuster nam van hen beiden ook speeksel af. Ik zat daar maar te kijken. Het is sowieso mijn halfbroertje. Ik zit er aan vast. Ik voelde Luke naar me kijken. Ik stoorde me er niet aan. Zijn blik viel op mijn benen. Ik had een korter zomerjurkje aan. Dan zat in spanning te wachten.

Na een tijdje kwam de dokter binnen. Ik voelde Luke mijn hand pakken. Hij heeft nu steun nodig. Hij keek me dankbaar aan. Er blonken tranen in zijn ogen. Hij wist diep van binnen al dat het kindje niet van hem was. Ik kneep even in zijn hand. Geen medelijden hebben, Alex. Hij heeft jou ook pijngedaan.

"Max Hemmings" zei de dokter en keek naar het kindje. "Dit jongetje is van Dan" zei de dokter.

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu