7.

11.3K 124 22
                                    

Alexia
Luke zat bijna te huilen aan tafel. Ik zag aan hem, dat hij dit vreselijk vond. Hij wilt geen kindje. Ik legde een hand op zijn knie. Hij legde zijn hand eroverheen. De tranen stonden hem in de ogen. "Je moet eerlijk zijn" zei ik zachtjes. "I-ik wil geen kind" zei Luke. "Dit zijn mijn laatste vruchtbare jaren, ik ben bijna 40, Luke".

"Je bent vruchtbaar tot je 50ste" zei ik. "Had ik het tegen jou? Rotkind" zei ze en de tranen sprongen me in de ogen. Ik duwde Luke's arm weg en rende naar mijn kamer. "ALEX!" Riep Luke me na. Ik stortte op mijn bed en begon te huilen. Mama haat me.

"Alex?" Vroeg Luke. Ik voelde zijn hand op mijn rug. "LUKE, TERUGKOMEN!" Riep Arzaylea. "HOU JE BEK, MENS!" Riep Luke terug. Hij tilde me op en trok mijn schoenen, sokken en rokje uit. Hij legde de deken over me heen. Hij trok zelf zijn kleding uit en kwam naast me liggen. "Schatje, mama meent dit helemaal niet" zei Luke.

Ik draaide me om en duwde mijn hoofd in zijn shirt. Hij wreef over mijn rug en ik voelde me iets rustiger worden. "Mama weet toch dat ik slecht tegen ruzie's kan. Ik ben veel te gevoelig" zei ik. "Weet ik, schatje. Dat is een goeie eigenschap, geloof me" zei Luke. "Daddy?". Hij keek me aan. "Vind jij me een vervelende dochter?".

"Nee schatje. Je mag dan wel mijn stiefdochter zijn, maar ik hou wel heel veel van je. You're my little girl" zei hij. Ik werd rustiger in zijn armen. Ik sloot mijn ogen en voelde Luke's handen op mijn billen. Ik giechelde. Alleen hij mag dat. Andere jongens zijn verboden gebied.

"Slaap lekker, ik zal hier zijn als je wakker wordt" zei Luke. Hij gaf me een zoen. "Slaap lekker, little girl" zei hij. "Slaap lekker, Daddy" zei ik. En ik viel in slaap.

✔Daddy's Little Girl ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu