FALLOUT EQUESTRIE KRUTÝ SVĚT- 2.Kapitola → SEZNÁMENÍ -

96 3 6
                                    

Útěk. To je jediné co mě zachránilo před smrtí. O všechno jsem přišla o dům, nevlastní matku a sestru, a neznámo kam mi unesli mého nevlastního otce a Nikky naší vrchní klisnu vesnice. Teda bývalá vrchní klisna v bývalé vesnici.

Běžím pořád a pořad non-stop už 2. den. Do vesnice to je ještě 4 dny klusem. I když bych měla se zastavit a odpočnout si slíbila jsem že poběžím tak dlouho dokud tam nebudu. Neměla jsem sebou nic ani vodu ani jídlo a den už jsem nejedla a nepila. Po 5 hodinách, když jsem sotva běžela, usoudila jsem že dál nemůžu a tak jsem se zastavila a sedla si na jeden balvan, který ležel vedle mě. (To bylo velmi náročné.) Pomyslela jsem si a se snažila popadnout dech. Když jsem jakž takž dýchala narovnala jsem hlavu a dívala se kolem sebe. Všude byl jen písek a prach. ( tohle místo je, ale dost smutné). Pomyslela jsem si a moc se mi to nelíbilo. Jedné co mě dělalo radost bylo ticho.

Takové ticho, až mě to uspávalo a do 15 minut jsem usnula a spala.

Jenomže spala jsem, ale jen chvilku. Začal mě znepokojovat děsivé zvuky a nesnesitelný zápach. Když jsem otevřela oči spatřila jsem postavu. Vypadal hrozně. Po celém těle měl jen maso. Z těla mu z boku trčelo něco co kdysi vypadalo jako křídla. Podle toho jsem usoudila že to bylo něco jako pegas. Dívali jsme se každý jeden na druhého. Pak záhadný pegas otočil se ke mě zády a zařval. Najednou se kolem mě objevili další stvoření, kteří vypadali stejně hrozně jako ten záhadný pegas.

Když zařval po druhé, rychle jsem vstala a začala utíkat v naději že jim uteču. Bohužel oni běželi za mnou. Tak jsem zase běžela tentokrát ne před žoldáky, ale před těma zrůdami. Utíkal jsem a odolávala jsem jim asi 1 hodinu. Jenomže to že jsem nejedla, nepila a spala zhruba 30 minut jsem začala zpomalovat. Rychle jsem se rozhlížela kde bych se jim mohla schovat, ale nic tu nebylo. I když jsem sotva běžela ještě jsem se nevzdávala. Po čtvrt hodině jsem zpomalila na tolik že už jsem necítila že vůbec běžím. Nakonec sem se zastavila a svalila na zem z vyčerpání. Ty nestvůry mě obklopili a jeden z nich se ke mně přiblížil a začal mě očichávat. Pak se sklonil k ostatním a něco jim říkal.

„ Ťja cjizjinka vjipaďja dobje" moc jsem jim nerozuměla, ale věděla jsem že to není nic dobrého

„ Mjužjemje sje pjusťjiť djo jiďjla" snažila jsem si překládat, ale nešlo to. Najednou se začali se ke mě všichni nebezpečně přibližovat přibližovat a olizovali. Jeden z nich dokonce otevřel tlamu a začal se olizovat.

/ Oni mě chtějí sníst !!! / pomyslela jsem si. Chtěla jsem křičet, ale nešlo to, protože neměla jsem sílu a stejně by mě nikdo neslyšel, neboť jsem byla krajině jen ja a ty stvůry. / To je konec / pomyslela jsem si.

Aaaa!!!

Zakřičel jeden z nich a padnul k zemi se šípem v boku. Ostatní zpozorněli a začali se ohlížet po tom záhadném útočníkovi. A další šípy létali a zasahovali další stvůru po druhém. Padlo jich asi 6, a ti co přežili začali utíkat. najednou jsem si uvědomila že mě někdo zachránil a snažila jsem se poohlídnout po tom zachránci, ale nikdo dlouho nic. Ale asi po 3 minutách se z jednoho zpoza balvanu vynořily oranžová kopýtka a mířili sem. Když byl u mě chtěla jsem se podívat tomu poníkovi do obličeje ale už jsem neměla sílu abych se na něho podívala. Nakonec jsem usnula.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konečně jsem začala vnímat. Spala jsem tvrdě ani nevím jak dlouho. Když jsem otevřela oči uvědomila jsem si že už nejsem venku v krajině, ale v nějaké podivuhodné místnosti. Strop byl celý ze dřeva. Zdi byly taky dřevěné. Dále tam byl stůl a nástěnka, na kterých byly plakáty zajímavé klisničky. Byla černé srsti a hřívu i ocas bílé barvy s pruhy červené a žluté. V místnosti bylo teplo. Potom jsem se podívala před sebe a uviděla krb. By celý z kamení a byl poměrně malý ,ale topyl fakt hodně. Vedle byli pootevřené dveře. Prohlížení místnosti sice trvalo jen par minut, ale dost mě vyčerpal na tolik že jsem zase na chvíli usnula.

Fallout Equestria Krutý SvětWhere stories live. Discover now