FALLOUT EQUESTRIA KRUTÝ SVĚT -úvod

264 15 4
                                    


Equestrijská pustina. Všichni jí známe jako rozpadlou, pustou krajinu zcela bez života. Nic zde nerostlo a namísto, aby Equestrie bylo nádherné, klidné, útulné místo spíš to bylo místo kde znamenalo vetšinou smrt. Každý kdo se snažil překonat pustinu bez zkušeností a znalostí byl do 2 hodin mrtvý. Většina poníků žila v úkrytech jménem stáje, které je měli ochraňovat před nebezpečím venku a ti co věděli jak přežít v pustině žili venku na vesnicích. Většinou to byly to buď skupina která si říkala Nájezdníci ti zabíjeli a obchodovali s poníky s kterých se stali otroci, potom zmutované příšery, zombí poníci a ghůlové (kteří byly podobné zombí poníkům) a jiné stvoření. Obyvatelé v eqeustriské pustině co žili na vesnicích a žádný z poníků neměl odvahu se postavit Red Eyeovi, protože věděli že je to takřka nemožné ho porazit a každý kdo chtěl Red eyeie zabít měli ho za blázna. Takhle se žilo 200 let až jednoho dne se to podařilo Red eye byl mrtvý. Tuto misi podnikla skupina poníku z nichž byly jednorožci Littlepip a Velvet Remedy, pegas Calamity, panceřnik Steelhooves, zebra Xenith.

Po Red Eyovi smrti se equestrijská pustina dala do pohybu. Obyvatelé stájí konečně opustili stáje a všichni se shromáždili ve Filadelfii a první co bylo se hlasovalo kdo bude velitelka celé equestrie. Volby vyhrála Klisna Silver Bell, a první založila tzv. Nové ministerstvo které jí měli pomoct s obnovou Equestrie.

Díky těmhle komplikacím toho Treš a Yuuto využili a zatím co řešili ministerstva s velitelkou řešili jak vrátit eqeustrii tak aniž vznikali nějaké další konflikty, vymýšleli plány jak to provedou. K těmto všem plánu samozřejmě zneužili poníky, kterým namluvili že jen oni dokáží vrátit equestrii do původního stavu a nebude to trvat ani 5 let. Rozčílení poníci souhlasili.

A taky se jim to podařilo. První co udělali ovládli technologie, svrhli velitelku, zneškodnili ministerstvo, převzali pozici velitele, a nakonec obsadili některé vesnice. Jediné co Treš a Yuuto nedokázali si podmanit byly stáje. Když se nepřátelé dostali k moci začala bída a utrpení.

Rozpoutali krvavý masakr ve kterém zahynulo 1000 poníků (mezi ně byli zneužití poníci), ghůlové byly vyhnáni z vesnic, zmutované monstra se rozmnožili o 200 % a jsou nebezpečnější než kdy dřív, nájezdníci se stali aktivnějšími a začali zabíjet častěji a krutěji, radiace v equestrijské pustině se zvýšila o trojnásobek, s otroky se obchodovalo ve velkém a museli vykonávat velmi těžké práce. Ti otroci co byly na pokraj sil nebo nebyly na práci vhodní, byly zaživa rozříznuti a jejich vnitřnosti si potom nájezdníci věšeli kam se dalo a měli je jako trofeje. Ti co přežili ukryly se ve stájích.

A tim se Treš a Yuuto staly pány celé Eqeustrie a z Equestrie stala ještě víc NEBEZPEČNĚJŠÍ, TEMNĚJŠÍ, KRUTĚJŠÍ, PUSTĚJŠÍ než kdy dřív. A takhle se v Equestrijske pustině žilo dalších 300 let.

Fallout Equestria Krutý SvětWhere stories live. Discover now