FALLOUT EQUESTRIA KRUTÝ SVĚT - Představování

152 10 2
                                    

Equestrijská pustina už to není svět jaký tu byl když tu působila Littlepip a jeji přátelé.

Dřív se používali zařízení jménem PipBuck které měli mnoho funkcí, dnes už to nejsou PipBucky ale pouhé náramky, který ho museli povinně nosit téměř všichni poníci v celé Equestrijské pustině. Říkali tomu Třetí Oko nebo Náramek Smrti. Na tom náramku se nacházel čip, který zjišťoval polohu všech poníků po celé Equestrii.

Tento náramek bylo skoro nemožné sundat neboť byl odolný vůdčí pádům a ošklivému zacházení všeho druhu, a komu by se to podařilo namístě byl zastřelen.

Dřív se na všech vesnicích žilo poměrně poklidně, dnes už to je nepatrná většina. Ty vesnice které si Treš a Yuuto podmanili vládl velmi přísný a krutý režim. Nikdo nesměl opustit vesnici, nesmělo se bez povolení zakládat rodina, hříbata nesměla se pohybovat po vesnici sama, a vlastně ani dospělým poníkům byl volný pohyb po vesnici velmi omezený. Ti kdo to porušili čekal je trest rozřezáním zaživa a zbytky házeli hladovým stvůrám a ti hříbata kteří se vzdálili od rodičů byly prodáni do otroctví.

A také samozřejmě jsou tu malé množství vesnic které ještě zůstali svobodné, a v jedné ze zmíněných vesnic žiji i já.

Božinku ještě jsem se vám nepředstavila? Dovolte abych to napravila.

Jmenuji se Crystal Fennec a jsem jednorožec a žiji v malé vesničce nedaleko Nové Appleloosy. Ve vesničce jménem Big Heart. Vyrůstala jsem bez vlastních rodičů. Když mě bylo 1 rok moje matka zemřela na otravu krve a můj otec šel do války kde zahynul. Hned po smrti mých rodičů mě dali do sirotčince. Ale netrvalo dlouho a do sirotčince přišel moc pěkný pár. Moc jsem se jim líbila a tak si mě vzali. Strašně si mě zamilovali. O 5 let později se mými nevlastním rodičům narodila klisna a moje nevlastní sestra Lili . Já a Lili jsme byly nerozluční kamarádky, a i když jsem byla adoptovaná, rodiče nás milovali oba stejně. Když mě bylo 13 a mě sestře 7 koupili nám nádherné šaty. Moje byly zdobené diamanty se zlatými proužkami a na to křišťálové srdce. Moje sestra je měla zdobené třpytky s černo- červenou barvou. Prý to jsou velmi vzácné šaty a ty nám mají přinést štěstí.

S mými adoptivními rodiči a svou nevlastní sestrou přebývám dodnes.

Dnes je mi 15 a a Lili 9. Pracuji jako prodavačka v jednom bufetu.

Se svým životem jsem byla docela spokojená, ale to jsem vůbec netušila že můj život se změní.

Fallout Equestria Krutý SvětWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu