Del 4 - Kjapp dere litt

20 2 2
                                    

Eva

«Æææ, omg, ja. Den måååå du kjøpe.» skriker Mathilda. «Hysj, ikke skrik så høyt da» svare Julie irritert. Vi står inne på prøverommet på senteret. Jeg har eller rettere sagt Julie har funnet en baby rosa body som har snøring foran og nesten helt åpen rygg, midt sagt drøyt.
«ehh.. jeg vet ikke helt. Den er liksom bre ikke helt min stil» svarer jeg. «Også? Den er jo kjempefin» «Greit da» jeg har innsett at Mathilda ikke kommer til å gi seg. «Yes! Julie hva skal du gå med?» spør Mathilda. «Aner ikke, jeg bare finner noe hjemme»
-
Jeg slenger meg ned i sofaen. Fy så stressende denne dagen har vert! Vi hadde en normal dag på skolen og alt gikk helt fint. Faktisk så fint at hele gjengen bestemte seg for å dra på senteret for å spise pizza. Vi bestilte eg pizza, det var faktisk da jeg fant ut at både Julie og Mathilda var vegetarianere. Jeg må innrømme at jeg fikk litt dårlig samvittighet da jeg spise den pizzaen med biff på... Selvfølgelig måtte Lucas nevne festen til Simon som er i morgen og Julie og Mathilda ble helt i ekstase og begynte å snakke om klær. Da de spør hva jeg skal ha på meg og jeg ikke vet, ble det til mitt største mareritt. Dei skulle ha meg med på alle butikkene helt til jeg fant noe jeg ville ha. Altså jeg liker å handel klær, men bare på nettet, der man ikke trenger å prøve de.
-
«Æsj, stygg, enda mer æsj, hva faen, stygg, trash, nei, nei, nei og.. nei» «Jeg sa jo at du skulle kjøpt noe på senteret» sier Mathilda oppgitt til Julie som nå har kastet hele klesskapet sitt på gulvet. Jeg sjekker klokka. 18:58. Festen skulle begynne klokka 20:00. «Dere? Hvordan kommer vi oss bort egentlig?» spør jeg de. «Aner ikke, vi finner nok ut av det» svarer Julie likegyldig. «Skal dere drikke idag?» spør Mathilda. Jeg kjente en klump i magen, vi hadde ikke snakket om dette temaet før. «Jeg tror det, blir ikke ordentlig fest uten litt promille» svarer Mathilda. «Du da Eva?» «ehh.. nei. Jeg er avholds.» svarer jeg kleint. Løgn. Jeg har drukket flere ganger før, faktisk så pleier jeg, eller pleide å drikke der vi bodde før, men det var jo før...«Åja, kult» svarer Julie og avbryter tenkingen min. «Denne festen kommer til å bli episk!!» sier Mathilda. «Du har sendt melding til Casper?» spør hun meg. «Oh shit, skal gjøre det nå.» svarer jeg mens jeg finner frem mobilen min.

«Jada» roper Julie ned til faren sin. Han har gått med på å kjøre oss så lenge ingen av oss drikker. Retter sagt så trenger vi en sjåfør hjem, pluss at Julie må overnatte hos en av oss.   Jeg gruer meg egentlig skikkelig til denne festen. Altså om det hadde vert noen andre som hostet festen hadde det vert så mye bedre, men akkurat Simon, kompisen til Oscar...«Kjapp dere litt da, jenter!» roper faren til Julie opp til oss. Jeg finner mobilen min og vi går ned trappen.

~~~~~~~~~~
Dette ble en utrolig rotete og kort del men alt bygger seg opp. Jeg prøver også å oppdatere så ofte som jeg kan, men har utrolig mye skole nå fortiden. Jeg gjør så godt jeg kan. Husk å stem på boken sånn jeg ser at dere liker den, også gjerne legg igjen en kommentar og fortell hva dere synes!

Sucker for youWhere stories live. Discover now