Crush on the badboy?

70 1 0
                                    

Hei! Dette er min første bok, og jeg håper dere tar den godt i mot. Jeg har hatt lyst til å lage en bok og som noen av dere sikkert kommer til å merke har jeg tatt inspirasjon fra noen av dei veldig mange bøkene jeg har lest her på Wattpad. Dette kommer til å bli en typisk klisje bok, men jeg tror det blir gøy.

Jeg vil også beklage for rettskrivingen min og grammatikken min, norsk har aldri vert mitt sterkeste fag på skolen så ja hahah. Jeg kommer nok også til å blande litt mellom bokmål og nynorsk siden jeg skriver nynorsk til vanlig, men føler for å skrive denne på bokmål. Men ja, jeg har ikke helt en plan på hvordan jeg skal skrive eller gjøre denne boken.

Kommer heller ikke til å ha sånne roller, liksom hvem folkene spilles av fordi  at dere selv kan forestille dere det. (Og jeg er lat og gidder ikke å finne bilder)

Jeg startet å skrive denne boken i Desember 2017, men jeg mistet motivasjonen. Jeg ble ferdig med de første kapitelene i mai 2018,  men jeg har ikke turt å publisere de før nå.

Funfact: Jeg hater å lese, tror aldri jeg har lest en eneste bok (fysisk bok), men har lest en del her på wattpad:)

Enjoy

Sucker for youWhere stories live. Discover now