Del 2 - Den kjekkeste på skolen

44 2 0
                                    


Lucas har startet gruppechat "Finn på et navn"
Lucas har lagt til deg og 5 andre.

Mathilda: Yo, hva skjer?
Julie: Er d fest?
Rasmus: Ja! Vi lager fest!
Olivier: men ikke denne helga, da kan jeg ikke.
Rasmus: Sant d, du reiser
Julie: Hvor?
Olivier: ikke langt
Oliver: bare til tanten min, men d er hele helga.
Deg: Hvorfor denne gruppen?
Julie: Forkalr Lucas
Julie: Forklar**
Lucas: Dere blir med på festen til Simon på lørdag? Ikke sant!
Casper: Du lagde en gruppe bare for å si d?
Oliver: sa jo nettopp at jeg skulle dra!
Casper: trodde liksom alle skulle
Lucas: så dere kommer?
Julie: Jaaa
Mathilda: Seff
Rasmus: Eva?
Rasmus: Du også?
Deg: Får vell det...
Julie: Så giret du er da...
Casper: Det er tidenes fest, lover dere.

Jeg slår av mobilen min, og legger den på pulten ved siden av sengen min. Den første dagen har gått overraskende bra. Jeg har fått meg venner allerede, og alle virker kjempe hyggelige. For å være helt ærlig vi jeg si at Olivier er den kjekkeste av guttene. Jeg tar meg selv i å tenke det, hvorfor tenkte jeg det? Jeg vil jo ikke rangere dem.

I morgen vet jeg at jeg har kjemi, faget jeg er verst i. Heldigvis er jeg ikke alene, Julie har også samme time, det får meg til å slappe litt mer av.
Helt til jeg kom til å tenke på en samtale jeg overhørte i gangen i dag. To jenter som snakket om at de hadde kjemi i samme time som kjekkeste på skolen, De kalte ham for Oscar, jeg kjenner en klump i magen, det kan være hvem som helst, men de sa den kjekkeste skolen. Jeg har min teori om hvem det kan være, jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg, jeg vil jo så klart se han, men alt kommer til å bli så kleint. Ikke det at han kommer til å legge merke til meg.
-
Faen

Klokkka er 10:13, noe som betyr at jeg har forsovet meg. Jeg spretter opp fra senga og trer på me en bukse. Jeg praktisk talg løper ut fra huset. Jeg vet det går en buss 10:15, da jeg endelig står på busstoppet sjekker jeg klokka. Flott, 10:17.

Jeg begynner å gå bortover veien. Jeg går innpå meldinger og ser at jeg har fått flere meldinger av Julie.

Julie
08:17- Hvor er du?
08:19 -Er du syk?
08:23 -Hallo?
08:25 -Mathilda er syk i dag, ikke la meg bli alene.
08:36 -Nå er du forsen btw, første time har begynt.
Jeg skyndte med å sende henne en melding.
10:23 -Sorry, jeg forsov meg og nå må jeg gå til skolen.
Akkurat da jeg trykket på «send» hørte jeg en bil bake meg. Jeg snudde meg for å se. Jeg kunne ikke se hvem som var inni bilen, men bilen sakket ned.

Vinduet på bilen ruller ned, Simon. «Skal du til skolen?» spurte han. «Ehh, ja» «hopp inn da, du kan sitte på» svarte han. Jeg hoppet inn i bilen og kom meg til skolen til klokken 11.
-
«Takk for turen» sa jeg og smilte hyggelig til Simon. Han nikket og gikk bortover parkeringsplassen mot skolen. Så rart, jeg har jo aldri hatt en samtale med han, jeg visste ikke at han visste hvem jeg var engang. Eller kanskje han ikke visste deg, jeg hørte han aldri so navnet mitt...

Siden jeg allerede hadde fått fravær på de to første timene satt jeg meg bare i kantina og ventet på at friminuttet skulle begynne.

Etter noe som føltes ut som 9 timer ringte klokka og kantina begynte å fylle seg opp. Jeg så at Julie og Rasmus kom gående mot meg.
«Så du forsov deg» sa Rasmus. «Hehe, jepp» svarte jeg kleint. Altså hvor dum går det an å bli, forsove seg den andre dagen.. Jeg tror de merket hvor klein jeg var, men heldigvis kom Casper og satt seg eller retter sagt dunket ned på stolen ved siden av meg. «Jeg haaater, biologi.» sier han og avbryter stillheten. «Same, Casper, Same» sier Rasmus.

«Så er du klar Eva?» sier Julie. «Klar for hva?» jeg skjønte ikke hva hun snakket om. «For kjemi» svarte hun. Hvordan kunne hun vite at jeg var nervøs for kjemi, visste hun noe om kjekk fyr, visste hun hvem Oscar var, visste hun om Oscar var kjekk fyr? «Ehh ja» svarte jeg nølende. Hun merket at jeg var forvirret «du sa i går at du ikke likte kjemi» «åja, ja» svarte jeg, jeg pustet lettet ut. Det ringte inn.
-
Jeg gikk nølende etter Julie inn i klasserommet. Det var fem ledige pulter igjen. Julie gikk selvsikkert inn i klasse rommet og valgte pulten bakerst i høgre hjørnet. Noe som gjorde slik at jeg var nødt til å velge pulten til høgre for den. Pulten som var rett bak, jepp, «kjekk fyr jeg ikke vet namnet på som kanskje heter Oscar». Jeg ville jo ikke akkurat sitte alene heller, så da var jeg vel nødt til å sette meg der da.

Timen startet bra, helt til plutselig Julie dunket borti meg. «Psst, har du tamponger?» «Nei, sorry» svarte jeg. Før jeg rakk å tenke meg om, bare reiste hun seg opp å gikk ut av timen. Jeg reiste meg opp for å følge etter henne, «Sett deg ned på plassen din igjen» hørte jeg læreren si. Jeg satt meg pent ned igjen. Hadde allerede fått to merknader pga fravær, jeg kunne ikke risikere å få tre stykke på en dag.

Nå var jeg alene. Eller klasserommet var helt fylt, men jeg kjente ingen. Ikke klarte jeg å konsentrere meg om hva som foregikk på tavlen heller, alt jeg kunne se var hodet til kjekk fyr. Jeg satt og såg på det nydelige mørkebrune håret hans. Jeg hørte lærer si «jeg håper dere alle har gjort leksen.» Det gikk ikke inn, alt jeg tenkte på var hvor fint hår han hadde. Jeg klarte ikke å tenke på noe annet. «Du, har du gjort leksene?» Hørte jeg noen si, det var den nydeligste stemmen jeg noen gang hadde hørt!

~~~~~~~~~~~~~
Jeg håper dere liker boken så langt. Jeg vet jeg ikke er profesjonell, men jeg gjør dette for gøy.
Husk å stem på boken slik at jeg vet at dere liker den.

Sucker for youWhere stories live. Discover now