Del 1 - Gud

53 2 0
                                    

Eva

Jeg våkner av den irriterende alarmen klokka  6.45. Hvorfor må skolen begynne så tidlig? Det er første dagen på skolen. Jeg gruer meg egentlig veldig. Skolen startet i forrige uke, men på grunn av sykdom var jeg hjemme.

Jeg tar på meg klærne jeg hadde lagt klar på stolen tok på meg concealer og litt maskara, fylte inn bryna og løp ned trappa til kjøkkenet. Wow allerede brukt nesten en time på å gjøre meg klar.
-
Det ringer inn.

Jeg er på vei mot trappene. Isted så snakka jeg med en koselig fyr som het Lucas, som sa at rom 17 var opp trappene.
Fikk aldri spurt hvor jeg skulle gå når jeg hadde komt opp siden han måtte skynde seg, men det er hvertfall greit å vite at jeg skal opp.

Jeg små løper opp trappene til første time. Jeg snubler i skolissene mine, og der ligger jeg, midt i trappa. Har enda ikke lært meg at jeg må ha dobbel knute...
Plutselig hører jeg noen som kommer små løpende ned trappene, jeg ser opp. Fy faen han er kjekk!

Jeg tar meg selv i å se på det mørke håret og ikke minst de store musklene hans. Han står der å ser tomt på meg.

Har han bare tenkt å stå der? Med ett ser jeg at han skjønner at jeg hadde studert hver enste detalj på hele han på under to sekunder. Jeg ser ett rykk i munnviken før han bare går.
-
Jeg går inn i den store kantinen, plutselig dulter noen borti meg. "Unnskyld" sier jeg fort. Da ser jeg at det er Lucas. "Har du bare tenkt å stå her? Du kan sitte borte med oss." Sier Lucas kjapt. Han leder meg mot ett bord, hvor det sitter fem stykker. To jenter og tre gutter.

"Hei" sier den ene gutten. "Jeg er Rasmus. Hyggelig å hilse på deg." Han har rødbrunt hår og mange fregner. Jeg setter meg ned. Jeg innser at eg jeg ikke hadde svart han. "Ehm hei" svarer jeg kleint tilbake. Om dere ikke visste det er jeg verdens kleineste menneske. Jenta som sitter tvers over for meg merker at jeg er utrolig ukomfortabel der jeg sitter. "Hei. Jeg er Mathilda og dette er Julie. Du har visst allerede hilst på Rasmus og Lucas men de to andre er Olivier og Casper." Mathilda har blått hår men jeg kan se at hun har naturlig brunt ettersom set brune håret har begynt å vokse litt ut og har skikkelig Edge stil. Julie har blondt lyst hår og er ganske lav. Hun har en føflekk over leppen, hun har på hvit T-skjorte stappet nedi dei svarte jeansene. Julie og Mathilda ser så forskjellig ut at det er vanskelig å se at de er så gode venner som dei er. Olivier har mørkt hår og blågrønne øyne og Casper har lysebrunt hår og er over gjennomsnittet høg. Hele gjengen ser egentlig ut som en blanding av mennesker du aldri kunne sett for deg skulle henge i lag.
-
Det er siste time og jeg sitter å tapper blyanten borti boken min. Vi ser på film om andre verdens krig. Den første dagen har egentlig gått utrolig bra. Jeg har til og med fått meg noen nye venner. Fra plassen min kan jeg se Capser som sitter nesten helt fremst i klasserommet med en blond fyr som jeg tror heter Simon. Selvom det har skjedd så utrolig mye denne dagen er det en tanke som har gått i hodet mitt hele dagen. Hvem var han? Hvem var han jeg såg da jeg falt i trappen? Hvem var guden som kom å frelset meg med det utseende?

~~~~~~~~~~~~~~~~
Dette er det første kapittelet i boken. Det er kanskje litt kjedelig i starten pga jeg føler dere må blir litt kjent med karakterene og alt det der. Håper dere liker historien så langt og vil følge med videre.

Denne delen ble publisert på nytt pga noen feil.

Sucker for youDonde viven las historias. Descúbrelo ahora