Chci vědět co jsi udělal

208 25 25
                                    

   Místo chýše tu stála modrá vila. Modrá...samozřejmě, že pastelově modrá! Na tu barvu začínám být alergická. Nakráčela jsem si to ke dveřím a přímo zabouchala na ně. Dveře mi otevřel pán, tak trochu více při těle-možná i víc než Soos- se slaměnýn kloboukem na hlavě, růžovou košilí s kytičkama a kraťasy...to jsme na hawaii?
   ,,Kde najdu Gideona?!" Vynikla jsem na něho.
   ,,Ááá! Určitě si nějaká jeho kamarádka! Jinak bys tu nebyla, že?" Řekl mi.
   ,,Ehhh...jo! Já a on jsme opravdu velcí přátelé!" Zalhala jsem...no co! Nějak se do vnitř dostat musím.
   ,,Skvěle! Tak pojď za mnou" Udělala jsem jak řekl.
   Upřímně....až moc modré! Modrá mi nevadí a pastelové barvy miluju ale tady....mohla by tu být i jiná barva. Prošli jsme kolem jedný paní...šedivé rozcuchané vlasy, kruhy pod očima se zástěrou.
   ,,pořád vysávej, pořád vysávej, pořád vysávej..." Opakovala furt dokola. Radši jsem jí obešla větší kruhem než ten pán.
   Vyšli jsme schody. Pán...říkejme mu Slamák protože klobouk má slaměný. Slamák zaťukal na jedny dveře z mnoha.
   ,,Synku! Máš tu návštěvu! Ahaaaaa takže Gideonův tatík! Vůbec se mi nepodobá. Po to co zaťukal a zavolal ho odešel. To každý když zaťuká tak hned odejde?!
   ,,Už jdu!" Slyšela jsem Gideona.
   Otevřel dveře a když si všiml mě se založenýma rukama na prsou, chtěl hned dveře zase zavřít. Bohužel mu v tom zabránila moje noha. Trochu jsem vyjekla protože těma dveřma chtěl asi třísknout víc než jsem myslela. Dveře jsem si potom otevřela sama a trochu kulhala. Bože, on mi tu nohu zlomil?! Protože to fakt hodně bolí!
   ,,Tak jo, cos provedl s městečkem?!" Šla jsem hned na věc i stále trochou bolestí v hlase.
   ,,C..co? O čem to mluvíš?" Znervózněl.
   ,,Jojo, nedělej, že nevíš! Zavřít mě a mé přátelé co nějaké staré školy, nechat nás tam. Něco vyvést s městečkem tak, že vypadá jako Městečko Deprese a Ty s tvou rodinou úplně v pohodě! Teda pokud nepočítám tu ženskou co tam luxuje.." Vyvalila jsem na něho.
   ,,uh, no..."
   ,,Nooo? A proč taky místo chýše tady stojí....tohle nechutné modré monstrum" Nevěděl co říct. Po čele mu stekl pot. ,,Taky by mě moc zajímalo kde je Bill" Znova jsem na něho vybalila. Asi jsem na něho dala až moc otázek....hah! Nedala!
    Koukal všude možně po místnosti a zřejmě doufal, že ho něco napadne. Zničehonic se podíval na mě, teda, ne úplně. Spíš za mě. Než jsem se ale stihla otočit ucítila jsem silnou ránu do spánku a já už po několikáté upadla do tmy.

3/4 - 1/5 - 4/4 - 4/1 - 2/4 - , - 3/3 - 5/1 - 4/4 - 2/4' - 4/4' - 5/2 - 4/4' - 1/5 - 5/5 - 1/1 - 1/3 - 2/3 - 4/3 - 1/1' - 3/4 - 2/4 - 4/5

U minulé kapitoli jsem se vás ptala komu se líbí ship Bildy. A jelikož moc lidí neodpovědělo, jen jeden se ozval. Tak jsem se to rozhodla udělat následovně - do komentářů napíšu ,,Shipuju Bildy" a ,,Neshipuju Bildy"  Ten kdo to shipuje napíše do prvního komentáře. Kdo ne, do druhého. A prosím VŠECHNY byť byste tam napsali i blbou tečku. Stydět se nemusíte. Já nekoušu jak Stan když mu čórnete prachy ;3 takže prosím všechny ať tam napíšou klidně i...uh....OKURKY nebo prostě něco ať vím kdo všechno to shipuje a kdo ne. No, to je vše a znova opakuju, prosím VŠECHNY. See ya!

(569)

Démon a Já (GF/FF) [Dokončeno]Where stories live. Discover now