Něco se tu stalo

195 25 23
                                    

   Byli jsme zpátky v Gravity Falls! Ale něco mi tu nehrálo. Nevyzařovala odtud ta veselá a pozitivní energie jako vždy. Naopak, cítil jsem zde smutnou, špatnou a prostě negativní energii.
   Vyskočila jsem z auta. Lidé nebyli v nejlepší náladě a situaci. Co se tady za tak krátkou dobu mohlo stát?! Určitě v tom má prsty Gideon. Z auta vyšli i ostatní a postavili se vedle mě.
   ,,Co se tady mohlo stát?" Zeptala jsem se.
   ,,Nevím o čem mluvíš" Řekla Mabel a ostatní přikývli.
   ,,Ale...vždy tady všichni vypadají jak chodící deprese!" Vykřikla jsem.
   ,,Co to říkáš? Vždyť to tu vypadá tak jak předtím" Řekl mi Dipper.
   Všichni se rozešli směrem k chýši. Já zůstala stát na místě. Jak jakože to tu vypadá stejně? Vidím co vidím! Buď blázním nebo...nebo to na mě nepůsobí protože jsem z jiného světa! To bude ono! Moment...to ale znamená, že budu na záchranu městečka sama. Musím najít Billa. Určitě si bude vědět rady!
   Rozeběhla jsem se směrem na parkoviště kde byl ten jeho stan. Když jsem tam ale doběhla, byla tam pouze auta. Kam mohl jít? Zapřemýšlela jsem se a začala koukat kolem. Možná bych se mohla někoho zeptat. Přišla jsem k jednomu pánovi, vcelku nízký, brýle, knírek, divná čapka...vím, že jsem ho už tady někdy viděla, ale nevím jak se jmenuje.
   ,,Promiňte" Začala jsem větu a on se na mě podíval. ,,Nevíte kde najdu Gideona?" Dokončila jsem větu a tím se zeptala.
   ,,Óóó Pan Gideon je tímhle směrem" Ukázal rukou směr. Jo tak Pan Gideon jo?
   ,,Děkuji" Poděkovala jsem rozešla se tím směrem. Procházela jsem kolem lidí, kteří opravdu nevypadali šťastně. Bojím se, co všechno stihl Gideon ještě vyvést.

   Po chvilce mi něco došlo, a to, že jdu směrem k chýši. Ale ne. Místo svojí rychlo-chůze jsem přepla na běh. Jestli s ní něco vyvedl tak ať si mě nepřeje. Běžela jsem přes přesnou cestičku, už jen kousek. Prudce jsem zabrzdila, když jsem viděla to co jsem viděla. To snad nemyslí vážně!

1/4 - 1/1' - 5/2 - 1/5 - 2/5 - 4/4 - 2/4 - 4/1 - 3/5 - 5/6 - 3/4 - 4/3

Dneska je kapitola kratší, už jen z důvodu, že se mi chce vás napínat (#svině) a pak, že už je hodně hodin (momentálně 21:35) a taky, že mám takovou menší otázku. Zrovna dneska na jednom Aminu s mojmi frendy jsme prostě kecaly, že jo. Když v tu chvíli mě napadla myšlenka ,,tyvoe, když píšu knížku s Billem neshipuje mě s ním někdo?"  tak jsem se zeptala. Prokázalo se, že někteří jo (a jedna dokonce nakreslila na fanarty). Řekla jsem, že nechci být ta "Bill fangirl" a shipovat se s ním. Ale protože mě napadá vás názor. Tedy co říkáte na ship (jak to holky pojmenovali) Bildy (nebo Billdy? Idk). A já si řekla: pokud by tu byl na tento eh..ship velký ohlas a prostě by tu byli lidi, kterým se ship líbí. Tak bych možná časem něco provedla >:D)) pokud ne, tak by mezi Candy a Billem byl stejný vztah jako do teď. Když na to tak koukám tak jsem se trošku rozepsala...uh..SORRY RADŠI TO UŽ UKONČÍM. SEE YA!~

(zde ještě ty fanarty od yuukohineru protože jsou pěkný (i když nedodělaný)bad kvalita,ale všichni přece známé Amino kvalitu xD)

(zde ještě ty fanarty od yuukohineru protože jsou pěkný (i když nedodělaný)bad kvalita,ale všichni přece známé Amino kvalitu xD)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(549)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(549)

Démon a Já (GF/FF) [Dokončeno]Where stories live. Discover now