Come Back home!-24.utca

13 2 0
                                    


A jelenben valahol a városban

"Amikor valaki felajánlja neked a szabadságot, biztos lehetsz benne, hogy abban a pillanatban egy életre magához kötött téged.."

Min-jun:Nem hiszem el, hogy Jiu képes volt kirángatni arról a helyről :D

Azóta nem hagytam el mióta egyességet kötöttem azzal a fickóval, de az hála égnek innentől semmis! Igazából örülök, hogy így alakultak a dolgok, mert inkább szolgálom az én kis vörös démonomat, mint azt az idióta pszichopata irányításmániás fazont :D Lehet, hogy Jiu is valahol irányításmániás, mivel élvezi hogy a kis ölebe lettem, de elnézve a fenekét, az alakját, a formás melleit, inkább Őt bámulom, mint az a fekete ruhába öltözött gyászhuszárt :D

Még akkor is ha néha, mikor rájön-hiszen látja minden gondolatomat-alaposan kupán vág érte xDD

Fogalmam sincs, hová megyünk, és Jiu nem ismeri a környéket, ahogy én sem, de kit érdekel?:D Velem van egy világhatalmú démon istennő és a hatalmának a fele meg nálam, hogy bárkivel elbánjak úgy, hogy még a kisujjamat se kell mozgatnom.

Meglepődöm rajta, hogy Jiu milyen jól kiismeri magát a környéken. Végül egy fánál álltunk meg mindketten, amibe valaki egy démon jelet vésett. Értetlenül álldogátam a fa tövében zsebre dugott kézzel.

Min-jun:Miért is jöttünk ide? :D

Jiu összevonta a szemöldökét és rám nézett.

Jiu:Köszönés?:D

A fára mutattam.

Min-jun:Neki? xDDD

Jiu bólintott, és mivel már Őt szolgálom, és tőle kapom az erőmet, innentől kezdve egyértelmű, hogy ha azt akarja, hogy köszönjek egy fának, akkor én köszönök egy fának xDD Mélyen meghajoltam, ahogy csak tőlem tellett, és köszöntem a kedves fa őkegyelmességének, vagy Őnagyságának, az ég tudja milyen nemű lehet xDD

Min-jun:Üdvözlöm Mr./Miss fa! :) Hogy van ma reggel? :D

Jiu próbált komoly maradni, de akaratlanul és elnevette magát, majd leült a fa tövébe, és oda mutatott maga mellé. Megforgattam a szemeimet, majd leültem én is mellé, és megcsapott megint az az illat, ami Belőled árad, és ami miatt most megint képtelen vagyok levenni a szememet róla. De, rájöttem egy nyilvánvaló tényre, mert közben eszembe jut az ápolónő, akit megbűvöltem, hogy ne kérdezzen semmit, és ott hagyja az ételt, vagy a recepciós, akivel szintén ugyanezt tettem, majd becsuktam a raktárba.

Min-jun:"Vagy érzéseim vannak a kis démonom iránt, vagy ez.."

Hirtelen elhallgatok még gondolatban, mert megint kiment a fejemből, hogy Jiu mindet látja, és lopva odapillantok magam mellé, és nem is csalódom.

Rebegteti nekem a pilláit, mint egy szégyenlős kislány, és megnyalja az alsó ajkát, majd be is harapja azt, nekem meg legyöngyözik egy izzadtságcsepp a homlokon, mire megpaskolja az arcomat.

Rebegteti nekem a pilláit, mint egy szégyenlős kislány, és megnyalja az alsó ajkát, majd be is harapja azt, nekem meg legyöngyözik egy izzadtságcsepp a homlokon, mire megpaskolja az arcomat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Come Back home!Where stories live. Discover now