Come back home!-21.utca

14 3 2
                                    

Akkor előszóként elárulom, hogy az ATEEZ rookie együttes négy tagjáról mintáztam az előző részben megjelenő Kalózokat, akik októberben nemrég debutáltak. Ugyanis az Ő számuk a Pirate King ihlette ezt a cselekményszált, amit most elkezdünk követni, bár eredetileg is terveztem egy hasonlót, csak nem éppen a srácokkal, viszont így Ti is élvezhetitek majd a zenéjüket :D Zárójelbe azt raktam, hogy melyik BTS személyiségéhez hasonlít az illető Kalózé, hogy jobban el tudjátok képzelni őket :)

És akkor most jöjjön a folytatás! :DDD

Kalózok:

1.leader-Kim Hon Joong(NamjoonxD)

2.jóképű-Park Seongwa(Jin)

3.a táncoslábú-Jeong Yunho(Jimin)

4.a kütyü és fegyvermániás-Kang Yeosang(Yoongi)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21. utca

A lavinát nem lehet megállítani:) Ha elmozdítasz egy követ, előbb-utóbb az egész hegy rád omlik, csak idő kérdése... -Lucien


Egy héttel korábban az Átkozottak erdőjében

Lucien:"Gyűlölöm ezt a helyet. Talán, mert elátkozott?:D De, muszáj idejönnöm, ha meg akarok találni azokat a fickókat. Nem értem, miért hívják magukat Kalózoknak! Itt egy deka tenger sincs a környéken! xDD Köztünk legyen szólva, nem nagyon foglalkozom az itteni világ dolgaival. A bátyám Jin a felelős mindenért. Engem akkor se érdekelt volna a trón, ha tálcán kínálják fel nekem. Egyébként is szánalmas, ahogy játssza a jófiút. A közvetlen környezete és a testőrei is tudják az első perctől fogva, hogy nem ember. És kik nem tudják egyedül ezt? Hát, persze hogy emberek :D A környéken lakók, akik az Átkozottakkal és a Kiváltságosokkal kénytelenek osztozni ezen a birodalmon, és persze más fajokkal is, de nekik nincs valami nagy befolyásuk a dolgokra. Ha el akarod hitetni az alattvalóiddal, hogy ember vagy, vetesd Magad körül velük! :D Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?xDD"-mondom és egy hatalmasat köpök a földre magam mellé.

 Ha el akarod hitetni az alattvalóiddal, hogy ember vagy, vetesd Magad körül velük! :D Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?xDD"-mondom és egy hatalmasat köpök a földre magam mellé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lucien:Emberek.. Csak egy söpredék, aki a másik világot uralja, amíg nekünk csak ez jutott. De, nemsokára fordul a kocka, és alaposan megváltoznak majd a dolgok :) És a drága bátyám nem tehet semmit, mert teljesen az érzelmei rabja:D Sose tudna ártani a szívének legkedvesebbnek, de ha mégis, akkor pontosan oda kerül, ahová való. Mellém a Pokolra :D Én mindenképpen jól járok :D

Egyszer csak megreccsen egy ág a talpam alatt, és a neszének visszhangja bejárja a teljes ösvényt, mint valami kísérteties dallam. Körül nézek, de nem látok semmit. Megnézem a fák koronáját, de ott sincs senki.

Lucien:Úgy tűnik megint csak a képzeletem játszik velem :D -mondom és a lovamat tovább menésre ösztönzöm, de valamiért nem mozdul. Rossz érzésem támad és leugrom róla, majd a hüvelyemből félig kihúzom a kardomat, és látom hogy sárga fénnyel izzik, ami azonnal lilává színeződik, én pedig elmosolyodom.

Come Back home!Where stories live. Discover now