Come back home!-2.utca

41 2 6
                                    


"Hiába akarsz közéjük tartozni, ha egyszer tudod, hogy sosem fogsz. Próbálkoznod ezért sokkal szánalmasabb, mint ha csak kisétálsz az ajtón.."

Egy szempillantás alatt termek a perverz fickó előtt és olyan erősen megmarkolom a tökeit, hogy meg se tud szólalni a fájdalomtól, majd kéjesen az arcába vigyorgok.

Jiu:Kezdj bele gyorsan a bocsánatkérésbe, Te szemét rohadék, mielőtt meggondolom magam, és valami mást is csinálok Veled:)-ezt természetesen mind az Ő hangján mondom végig, úgy hogy jelenleg nem tudja eldönteni, hogy halálra rémüljön, vagy elájuljon :D Nagyon élvezem a helyzetet, és látom, hogy a fiatal lány rémülten húzódik a hátam mögé és odaszólok neki.

Jiu:Fuss!

Lány:De..

Jiu:Nem akarom, hogy lásd ezt :)

A lány azonnal megérti, amit mondok és felkapva az iskolatáskáját futásnak ered az ellenkező irányba, amíg én még mindig a fickó két mogyoróját szorongatom, de már úgy hogy elemeltem őt a földtől. A másik három idióta úgy tűnik nagyon részeg lehet és egyszerre rohannak meg, úgy hogy kisbarátomat most leteszem a földre pihenni egy kicsit, majd megpaskolom az arcát:D Abban a percben, ahogy felemelkedem, valaki hátulról megragadja a nyakamat, hogy megfojtson, de helyette fájdalmasan felordít a törött ujja miatt és a földön fetreng tovább. A másik két fickó egyszerre rohan le, és elmosolyodom.

Jiu:Idióták!:)

Felhúzom a földről azt, aki a torkomra fogott és magam elé tartom védőpajzsként, mint ha csak egy darab toll lenne, emiatt a két másik őt találja végül.

Jiu:Szegénykém:)-nézek rá és a falnak repítem őt, amitől egyből elájul és kifekszik a másik mellé, aki még mindig a tökeit szorongatja. Úgy tűnik a két másik srácot még nem sikerült meggyőznöm, mert megint elkezdenek felém jönni, én pedig ásítok egyet.

Jiu:Na, jó vessünk véget a bulinak!:D-mondom egyszerre ragadom meg mindkettőt, majd végig kenem őket a falon, mint két ecsetet, és odadobom a másik kettő mellé, majd előveszek egy rágót a bőrkabátom felső zsebéből és csócsálni kezdem őket nézve, majd rányomom a térdem az egyik mellkasára, úgy hogy alig kap levegőt.

Férfi1:Mégis a mi szar vagy te?! Valami vámpír izé, vagy mi a fene?! Bazdmeg, ez nagyon fáj!!

Közelebb hajolok hozzá.Első gondolatom hogy egy késel mászom a képébe, hogy szépítsek a retináján, de végül elvetem az ötletet. Van már így is elég baja, meg ki piszkolná be szívesen a kezét egy pedofil söpredékkel? :D Én biztos nem :)

Megunom a nyöszörgő és vergődő pasik látványát egy idő után, és el akarok indulni, amikor iszonyú fájdalom hasít a fejembe, és térdre esem miatta. Ha ezek négyen nem kaptak frászt az eddigiektől, hát most fognakxDDIszonyú, ahogy az agyamban marcangolnak, mint ha késeket szurkálnának a szürkeállományomon keresztül az egész koponyám belsejébe és a szememen húznák ki. Nem lehetséges, de képzeljétek el ezt az érzést. A falnak esem, mert nincs más, amibe kapaszkodhatnék. A körmeim számtalan barázdát vájnak bele, végül egy hatalmas ordításban török ki, és összerogyok a sikátorban.

*Írói szemszög*

A férfiak miután Jiu elájult, egy darabig még nem mernek megmozdulni, majd lassan óvatosan mikor látják, hogy nem figyel kirohannak az utcából,ahogy csak tudnak. Jiu pár percre rá kinyitja a szemét, mint ha mi se történt volna.

*Jiu szemszöge*

Jiu:Megint ez az érzés, mint ha elfelejtettem volna valamit.

Jiu:"Mégis hol a fenében vagyok és hogy kerültem ide?"-feltápászkodom és meglátom a kezeimet.Véresek, és sebekkel vagyok tele, valakinek a vérével.Megszagolom, és egy perc alatt rájövök hogy.

Come Back home!Where stories live. Discover now