1. New neighbours.

10.4K 402 177
                                    

Kim p.o.v

Ik word wakker door mijn moeder die mij wakker schud. Ik knipper met mijn ogen en lik over mijn lippen. Ik open mijn ogen en kijk mijn moeder chagrijnig aan. Ik ben niet echt een ochtend mens.

"Wat is er?" vraag ik chagrijnig.

"Er zijn kijkers bij het huis naast ons!" zegt anita vrolijk.

"Geweldig." zeg ik sarcastisch.

"Dat is geweldig toch? Misschien hebben ze wel een dochter van jouw leeftijd. Of nog beter een jongen van jouw leeftijd! Dan kan je met hem gaan daten. Een vaste relatie zal je vast goed doen. Dat is beter dan elke avond een ander. En Kim wanneer was je laatste vaste relatie?" ratelt anita achter elkaar door.

"MAM!" gil ik.

"Wat?" vraagt anita.

"Hou op. Ik wil slapen." zeg ik.

"Kim Seinen het is half twaalf." zegt anita.

"Ja? Ik was vannacht pas om vier uur thuis. Laat me slapen." zeur ik.

"Je hebt thuis geslapen?" vraagt anita vol ongeloof.

"Ja?" zeg ik maar het komt er meer uit als een vraag.

"Oh. Dat is fijn." zegt anita

"Waarom zou ik niet thuis slapen?"

"Je slaapt nogal vaak bij jongens." zegt anita.

"Niall telt niet mee mam. Hij is mijn beste vriend. En Zayn is gewoon een leuke jongen die goed is in bed." zeg ik.

Mijn moeder rolt haar ogen en begint te lachen.

Mijn moeder en ik zijn erg close. We vertellen elkaar heel veel. Mijn ouders zijn een half jaar geleden gescheiden. Ik had het er erg moeilijk mee. Ook mijn broertje van elf "Danny" heeft het er moeilijk mee. Maar ik kan het nu een plekje geven.

"Ben je over een half uur beneden?" vraagt anita.

"Is goed mam." zeg ik.

Mijn moeder verlaat de kamer. Ik pak mijn telefoon. Ik ben echt verslaafd aan twitter.

Ik ben dus Kim. Kim Seinen. Ik heb lang zwart/bruin haar en blauwe ogen. Ik ben zeventien jaar en net afgestudeerd. Ik heb nu tien weken zomer vakantie. En dat betekent FEESTEN!! Ik ga vaak uit. Ik houd wel van een drankje en jongens. Ik heb een beste vriend Niall. Niall heeft blond haar en is super knap. We hebben geprobeerd om een relatie te hebben maar het is niet gelukt. Het werd heel genânt en we wisten ineens niks meer om te vertellen.

Zayn is een jongen die tegenover mij woont. Hij heeft zwart haar dat meestal in een kuif zit. Hij heeft tattoo's en rookt. Hij heeft een geweldig lichaam. Nee hij is niet mijn vriendje. We hebben het alleen maar drie keer gedaan. We zijn gewoon vrienden.

Ik woon in een klein dorpje dichtbij Londen. Er wonen weinig mensen. Maar het is een gezellig dorpje en iedereen kent elkaar. Ik woon samen met mijn moeder en mijn broertje Danny in een twee onder een kap huis. Het huis naast ons staat al een jaar leeg. Daarom is mijn moeder waarschijnlijk zo enthousiast.

Mijn vader woont in Londen zelf. Danny en ik komen er bijna elke week en slapen er af en toe. Ik heb een hele goede vriendin. Sophia. Sophia woont ook in dit dorp. Roos en Lola zijn ook vriendinnen van mij. Lola en Roos wonen dichtbij mijn vader. Dat zijn erg weinig vriendinnen maar ik heb dus iets van twintig vrienden. Ik ga meer met jongens dan met meisjes om. Geen idee waarom.

Ik stap uit bed en open mijn gordijnen. Ik kijk naar buiten. Er staat een auto voor het huis naast ons. Een vrouw en een man stappen uit. Ik gok dat ze in de dertig zijn. En als laatst stapt er een jongen met bruine krullen uit. Hij haalt een hand door zijn haren. Hij heeft een bril op. Nou ja een bril het zijn eerder twee jam pot glazen. Hij lijkt niet echt zelf verzekerd. Hij staat niet rechtop als de meeste stoere jongens maar staat een beetje in gezakt. Hij heeft een zwarte skinny jeans en een zwarte jas aan.. Maar woow zijn ogen. Zijn ogen zijn zo fel groen. Ogen waar je in kan verdrinken. Ik slik. Hij bijt op zijn lip. Hij is echt de knapste jongen ooit. Achter die grote bril verschuilt een hele hele hele mooie jongen. Ik ben benieuwd hoe oud hij is. Maar damn hij is echt hot. Hij kijkt mijn kant op. Ik buk snel. Ik hoop niet dat hij mij heeft gezien. Ik zie er niet uit op dit moment. Ik ben net wakker. Ik kijk voorzichtig weer uit het raam. De jongen stapt het huis in. De oudere man en vrouw lopen achter hem aan gevolgd door een makelaar.

Sex Buddy Of Harry StylesWhere stories live. Discover now