25. I thought I know you

4.2K 226 111
                                    

Kim p.o.v
Ik duw de deur met een zwaai open. Ik schud mijn hoofd en woede, verdriet en pijn nemen mijn controle over. Harry ligt op bed- gelukkig met kleren aan, met Sophia bovenop zich. Ze zoenen- iets wat ik totaal niet had verwacht. Ze schrikken beiden op. Harry duwt Sophia van zich af.

"En jij noemt mij een slet Harry?" Zeg ik met een sarcastische lach. Harry kijkt me paniekerig aan en zijn ogen zijn rood. Sophia kijkt geschrokken en wil naar me toe lopen.

"Sorry- ik kuste hem! Ik-eh vertel Liam niks! Alsjeblieft." Smeekt ze. Ik schud mijn hoofd. Ik kijk de kamer rond- allemaal lege drank flessen. What the hell hebben ze gedaan?

"Mijn beste vriendin en mijn vriendje- naja, we hadden geen relatie- gelukkig." Zeg ik neutraal. "Ik haat jullie beiden, ik hoef geen contact meer met jullie. Succes met jullie leven." Zeg ik in een opwelling vol woede

"En oja, Liam staat hier beneden. Ik zal even naar hem toe gaan." Zeg ik met een lachje. Ik druk de pijn in mijn hart weg. Er rolt een traan over Harry's wang en hij kijkt me verdrietig en smekend aan. Maar ik schud mijn hoofd. Ik kijk diep in zijn ogen en zie iets wat ik normaal niet zie, zijn ogen zijn donker en hij kijkt heel moeilijk.

"Nee Kim alsjeblieft, vertel hem niks!' Smeekt ze.

'Of jij doet het, of ik doe het. Ik zou maar snel zijn." Zeg ik boos waarna ik me omdraai en meteen naar beneden loop. Ik verlaat het huis via de achterdeur. Gemma en Liam staan nog voorthuis te praten. Ze kijken naar me als ze me zien aanlopen.

"Waarom huil je?" Vraagt Liam. Ik had niet eens door dat ik huilde.

"Dat moet Sophia je zelf vertellen Liam." Snik ik. Zijn mond valt open en slaat zijn armen om me heen.

"Ik heb al zo'n voorgevoel." Mompelt hij in mijn nek.

"Sorry." Mompel ik terug.

"Het is niet jouw schuld babe." Hij drukt een kusje op mijn wang. Ik draai me om en zie Sophia aanlopen.

"Liam.. ik-eh moet je iets zeggen." Zegt Sophia. Liam laat me voorzichtig los en knikt. Hij loopt naar Sophia. Sophia wil hem een knuffel geven maar hij ontwijkt haar en loopt naar zijn eigen huis. Sophia loopt achter hem aan met een bange houding. Harry komt vanuit Sophia's huis lopen. Gemma kijkt eerst verbaasd naar Harry en dan naar mij.

"Hebben ze geneukt?" Vraagt ze met grote ogen.

"Ik mag hopen van niet." Fluister ik. "Ik heb ze betrapt bij het zoenen."

"Ik had dit niet van Harry verwacht, Kim. Hij houd zoveel van je. En dan met die slet Sophia what the fuck." Mompelt ze. Ik zucht. Harry komt op ons aflopen. Ik kijk weg- ik wil hem niet aankijken.

"Kim?" Vraagt zijn schorre stem. Ik kijk hem nog steeds niet aan en antwoord niet.

"Kan ik alsjeblieft met je praten?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik zie Harry vanuit mijn ooghoeken naar zijn huis lopen en naar binnen gaan.

"Het spijt me ontzettend van wat Harry heeft gedaan." Zegt Gemma.

"Het is niet jouw schuld Gemma. Het is oké." Mompel ik. Gemma glimlacht zwak naar me, geeft me een knuffel en loopt weer naar binnen. Ik hoor geschreeuw uit Liams huis komen- wat niet veel goeds betekent. Niall komt net de straat inlopen en fronst zijn wenkbrauwen als hij me ziet staan.

"Alles oké?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd waarna ik in zijn armen word getrokken. Zijn hand strijkt over mijn rug terwijl hij me heen en weer schommelt.

"Wat is er gebeurd lieverd?" Vraagt Niall.

"Ik betrapte Harry en Sophia, ze waren aan het z-zoenen." Snik ik. Ik hoor Niall 'fuck' mompelen waarna hij me nog dichter tegen zich aantrekt.

Sex Buddy Of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu