31. Stay away from her

3.6K 207 46
                                    

Kim p.o.v
Dit is niet goed, maar waarom voelt het dan zo goed? Zodra Louis en ik terug trekken komt Harry woest aanlopen en pakt Louis van achteren vast bij zijn schouders en trekt hem onderuit. Ik sla mijn hand voor mijn mond en ik weet niet wat ik moet doen.

"Harry!" Schreeuw ik. Liam komt meteen op ons aflopen. Harry ligt letterlijk bovenop Louis en geeft hem een paar rake klappen.

'Stay away from her!" Schreeuwt Harry naar Louis. Liam pakt Harry vast en trekt hem van Louis af. Ik kniel neer bij Louis en zie dat Louis een bloedende lip heeft.

"Fuck, dat vriendje van je kan goed slaan." Mompelt Louis. Ik schud mijn hoofd geïrriteerd.

"Kom we gaan naar de toiletten om je lip te verzorgen." Zeg ik. Louis knikt en ik sta op. Ik steek mijn hand naar hem uit en hij neemt hem aan. Liam heeft nog steeds Harry vast, Harry kijkt woest en ik schud teleurgesteld mijn hoofd naar hem. Ik snap hem niet, ik snap Harry Styles niet.

We lopen naar de toiletten, ik twijfel tussen de mannen of vrouwen toilet, maar ik besluit om naar de mannen toilet te gaan omdat vrouwen helemaal gek worden als ze een man in de vrouwen wc zien. Zodra we de mannentoilet in lopen staat er een vent te plassen en hij plast naast de pot waardoor ik braakneigingen krijg. Ik open een deur om wc papier te pakken, maar schrik als ik een jongen en meisje aantref die erg intiem bezig zijn. Ik mompel een gehaasde sorry en sluit de deur weer. Gelukkig is de toilet ernaast leeg en kan ik wat wc papier pakken. Ik maak het wc papier nat en dep het op zijn lip. Louis knijpt zijn ogen dicht en ik dep harder om hem te pesten, ik grinnik wanneer Louis mijn polsen vast pakt.

"Bitch." Mompelt Louis lachend. Hij laat mijn polsen weer los en ik lach, ik haal het bloed van zijn lippen en kin en gooi dan het wc papiertje weg. Louis en ik lopen terug naar de bar, ik zie Harry en Liam nergens meer, zouden ze weg zijn gegaan? Niall komt bij ons staan.

"Liam en Harry zijn even naar buiten." Zegt Niall waarna hij een slok van zijn bier neemt. Ik knik. Sophia en Lottie gaan los op de dansvloer. Lottie maakt een gebaar dat ik ook moet komen, maar ik schud mijn hoofd. Ik heb geen zin om te gaan dansen en leuk te doen, terwijl ik helemaal niet vrolijk ben. Ik ben geïrriteerd en verward. Ik besluit om naar buiten te gaan om Liam en Harry te zoeken. Ik verlaat zonder iets te zeggen het café. Maar volgensmij hebben Louis en Niall het zo gezellig dat ze het amper door hebben. De koud komt me tegemoet en ik kijk door de straat. Er lopen een paar groepjes op straat en er zitten veel mensen buiten bij café's. Ik kijk zoekend om me heen naar een lange jongen met krullen. Ik begin te lopen naar de brug, het is een bekende ontmoetingsplaats, misschien zijn ze daar gaan zitten?

Zodra ik op de brug sta, zie ik inderdaad Liam en Harry op een bankje zitten, met de rug naar me toe. Ik besluit om achter een muurtje te gaan staan dichtbij het bankje. Het is toch donker, dus ik neem aan dat ze me niet zien. Ik sluip naar het muurtje en ga er achter staan.

"Ja maar Liam, Louis is gewoon een player die chicks wil fixen." Hoor ik Harry zeggen.

"Dat klopt, en nee Louis doet niet aan relaties, alleen Louis ziet meisjes snel als zijn bezit. En Kim is al zijn bezit vanaf de eerste keer dat ze seks hebben gehad." Zegt Liam. What the fuck? Ik ben Louis' bezit niet.

"Wat bedoel je met zijn bezit?" Hoor ik Harry verward vragen.

"Hij denkt dat die meisjes van hem blijven houden wat hij ook doet en dat hij elke keer krijgt wat hij wil, wanneer hij dat wilt. Maar jij Harry Edward Styles, jij moet het tegendeel bewijzen." Zegt Liam. Harry begint te lachen.

"Hoe weet je mijn tweede naam?" Vraagt Harry lachend.

"Ik weet meer dan je denkt." Zegt Liam mysterieus.

"Houd je van haar?" Vraagt Liam.

'Van wie?" Vraagt Harry.

"Ga nu niet dom doen Harry, je weet donders goed over wie ik het heb." Zegt Liam. Ik kijk om het muurtje heen en zie Harry opstaan.

"Ja Liam, ik heb nog nooit zoveel van haar gehouden, maar ik ben de laatste tijd de weg kwijt. Ik heb je fucking vriendin gezoend, ik heb Kim uitgescholden, ik heb een grote mond, ik ben agressief, ik viel net Louis aan, kortom ik ben compleet doorgedraaid." Zegt Harry in paniek. Ik zie dat Liam ook opstaat.

"Iedereen heeft weleens gevochten met Louis, don't worry." Zegt Liam met een lachje. "En dat met Kim kan je goed maken, ik weet dat ze ook van jou houd. Dat van Sophia, ik weet niet wat ik daarover moet denken, en ik weet dat er alcohol in het spel was, maar ik heb het moeilijker met het vergeven van Sophia, dan jou." Zegt Liam.

"Jaa ik zal-"

Mijn beltoon gaat ineens af en ik schrik heel erg.

"Fuck." Mompel ik. Lottie belde me. Ik klik op negeren en kijk om het muurtje. Ik zie Liam en Harry mijn kant opkijken en houd mijn adem in.

"Kim?" Vraagt Liam. Ik rol mijn ogen en loop bij het muurtje vandaan.

"Hee." Zeg ik awkward. Harry kijkt naar beneden. Liam kijkt me vermakelijk aan.

"Hoe wist je dat ik het was?" Vraag ik.

"Ik ken je beltoon babe." Zegt Liam lachend. Ik grinnik. Liam geeft me een schouderklopje en loopt bij ons vandaan. Nu ben ik alleen met Harry. Awkward.

"Kunnen we even praten?" Vraagt Harry voorzichtig. Ik knik. Harry gaat zitten en ik neem zijn voorbeeld aan en ga zelf ook zitten. Er zit een grote ruimte tussen ons en op de één of andere manier baal ik daar van. Ik houd van het idee dat we dichtbij elkaar zijn, ik houd ervan dat onze lichamen tegen elkaar komen, dat ik zijn warme ademhaling voel, dat ik hem voel. Harry merkt het blijkbaar ook want hij laat de ruimte tussen ons verdwijnen. Hij gaat tegen me aan zitten en zucht diep, alsof hij vol spamning zit. Ik huiver van de kou, 's avonds is het totaal niet warm. Ik sla mijn armen om mezelf heen.

"Heb je het koud?" Vraagt Harry zachtjes. Ik schrik door de onverwachte stilte verbreking en knik. Normaal ben ik nooit zo stil, maar ik kan even geen woorden uit mijn mond brengen. Harry slaat voorzichtig een arm om me heen en trekt me nog dichter tegen zich aan, waardoor ik het gevoel heb dat ik hem weer voel. Ik glimlach zwak en kijk naar zijn andere hand die op zijn schoot rust. Ik leg mijn hand op zijn hand en voel Harry zich ontspannen. Ik speel met zijn vingers terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder laat rusten.

"Soms is praten niet nodig." Fluistert Harry. "Woorden kunnen niet alles oplossen, gevoelens en lichaamstaal wel."

Ik moet de woorden een paar keer herhalen in mijn hoofd voordat ik hem goed begrijp. Harry is een wijze jongen, hij is alleen even de weg kwijt. Maar ik heb het gevoel dat dit wel goed komt.

"Kim, ik wil je niet kwijt, niet nog een keer." Fluistert Harry waarna hij een kus op mijn haren drukt.

"Ik-ik jou ook niet." En ik meen het.

Okay for the first time I'm proud of a chapter from this book, bc FEELINGS

Dankjewel voor het lezen!!! Ly all so muchhh en omg nog 30 volgers tot de 2k !!

Em dit hoofdstuk heeft 1300 woorden yayay :))

Lots of love x chantallie

Sex Buddy Of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu