32. Our first time.

6.1K 193 84
                                    

Sorry voor het wachten!

Kim p.o.v
Harry glimlacht en drukt een kusje op mijn voorhoofd. Het is een klein gebaar maar ik vind het erg lief. Vooral na al onze problemen.

"Sorry van net." Zeg ik.

"Van wat?" Vraagt Harry.

"Dat ik Louis zoende." Mijn wangen worden rood van schaamte.

"Het is oké- naja het is niet oké dat je hem zoende. Want ik weet dat je het deed om me pijn te doen." Zucht Harry. Ik knik.

"Het gebeurde gewoon.. Sorry." Zeg ik zachtjes. Harry legt zijn hand op mijn hand.

"Kim het komt goed. Dat beloof ik je." Zegt Harry lief. Ik knik en sta op. Ook Harry staat op en hij pakt mijn hand vast.

"Zullen we terug naar de groep gaan?" Vraag ik.

"Ja is goed." Zegt Harry waarna hij zijn andere hand door zijn haren haalt. Zodra we weer in het café zijn, zien we iedereen bij elkaar staan bij een sta tafel. We gaan erbij staan en ik zie hoe Louis zich inhoudt. Harry ontwijkt oog contact met Louis en ik doe hetzelfde.

"Zullen we gaan?" Stelt Niall voor. Iedereen stemt in en we lopen met zijn allen het café uit. Harry heeft al die tijd mijn hand niet losgelaten. Ik glimlach naar hem en hij drukt een kus op mijn wang.

"Ik moet even wat doen." Zegt Harry. Ik knik. Harry laat mijn hand los en ik mis zijn warme grote hand al meteen. Hij loopt naar Louis toe en ik zie dat ze een gesprek beginnen tijdens het lopen. Lottie en Sophia komen naast mij lopen.

"Alles goed Kim?" Vraagt Sophia.

"Ja hoor. Harry en ik hebben het een beetje bijgelegd." Zeg ik. Lottie en Sophia knikken.

"Wist je dat Gemma en Louis elkaar leuk vinden?" Zegt Lottie. Ik kijk Lottie verwarrend aan.

"Waarom zoende hij me dan?" Vraag ik.

"Hij baalt er zelf ook van en geeft de alcohol de schuld." Zegt Lottie met een grinnik.

"Maar Louis vertelde me dat hij haar al een tijdje leuk vindt. Maar hij durft het Gemma niet te vertellen." Zegt Lottie met een grinnik. Ik lach mee.

"Ik hoop niet dat Louis boos is." Zeg ik.

"Vast niet." Zegt Sophia. "Praat anders met hem." Ik knik en loop naar Harry en Louis toe.

"Ehm Louis?" Vraag ik. Louis kijkt me aan met een glimlach.

"Ja Kim?" Vraagt hij.

"Sorry dat we hebben gezoend. Ik weet niet meer wie begon, maar het was niet echt de bedoeling." Mompel ik. Louis knikt.

"Ik denk er hetzelfde over. Maak je geen zorgen. We hebben weleens meer gedaan dan zoenen." Zegt hij met een knipoog. Ik grinnik.

"Alles is weer goed tussen Lou en ik." Zegt Harry.

"Nou neem maar lekker goedmaak seks met elkaar." Zeg ik voor de grap. Louis en Harry beginnen te lachen.

"Ik denk dat jullie twee beter goedmaak seks kunnen hebben." Zegt Louis waarna hij bij ons wegstapt. Ik bijt op mijn lip en ik zie dat er een lichte blos op Harry's gezicht komt. Harry slaat een arm om me heen en trekt me dicht tegen zich aan. We lopen onze straat in en iedereen neemt van elkaar afscheid. Ik geef Niall, Liam, Louis, Lottie en Sophia een knuffel en ze lopen allemaal naar hun eigen huis. Harry en ik staan nog voor mijn huis.

"Ehm, ga je mee? Mijn moeder en broertje zijn niet thuis vanacht." Zeg ik zachtjes. Harry bijt op zijn lip en knikt. Ik voel de spanning bij ons opkomen- correctie seksuele spanning. Harry loopt achter me aan naar binnen. Zodra de achterdeur dicht is duw ik hem meteen tegen de muur aan. Ik heb hem zo gemist en ik voel dat elk deel in mij hem wilt hebben. Harry haalt onregelmatig adem en bijt nog steeds op zijn lip waardoor ik erg opgewonden raak. Hij kent mijn zwakke punten. Ik sta op mijn tenen om bij zijn lippen te komen. Ik druk mijn lippen op die van hem en al gauw gaat zijn mond een stukje los waardoor mijn tong zijn mond inglipt. Hij gromt zachtjes waarna hij mijn heupen vast pakt. Onze tongen draaien rondjes om elkaar maar al gauw trek ik terug.

"Ik heb je nu nodig." Hijg ik. Harry's ogen staan wild en hij knikt. Ik ren de trap op en Harry gaat achter me aan. Zodra we op mijn kamer zijn duwt Harry me op bed. Mijn rug raakt mijn zachte matras en Harry gaat voor me staan waarna hij zijn shirt over zijn hoofd trekt. Ik kijk met grote ogen toe.

"Kinky." Fluister ik aandachtig. Ook trekt hij zijn schoenen uit en trekt hij zijn broek naar beneden. Hij gaat boven me hangen en kust mijn lippen. Hij trekt mijn shirtje omhoog en trekt het voorzichtig over mijn hoofd. Harry maakt de bh sluiting open en gooit mijn bh van het bed af. Hij kust mijn borsten en neemt mijn tepel in zijn mond. Ik grijp naar zijn krullen. Ik ben overdonderd door zijn gedrag. Hij neemt de leiding.. Normaal heb ik de leiding, maar dit is veel intenser. Ik kreun zachtjes en sluit mijn ogen.

"Harry." Fluister ik. Harry laat mijn tepel los en kijkt me aan.

"Ja baby?" Vraagt hij schor.

"Wil je- wil je echt seks hebben?" Vraag ik. Harry schrikt eerst maar knikt dan. Het is dan natuurlijk wel zijn eerste keer.

"Maar als je het niet wilt hoeft het niet. Ik snap je wel, het is je eerste keer en we hebben best veel ruzie gehad." Zeg ik.

"Ik wil het wel Kim." Vraagt hij. "Maar het probleem is dat ik geen condooms bij me heb."

"Ik ben aan de pil Harry. Don't worry." Zeg ik. Harry glimlacht en trekt mijn schoenen uit. Ook al snel daarna ligt mijn broek ergens in mijn kamer.

"Ik weet- ik weet niet of ik de controle kan houden." Zegt Harry zachtjes.

"Het is oké Harry. Wil je onder of boven?" Vraag ik.

"Boven." Zegt Harry.

"Het enige wat je moet doen is je heupen tegen de mijne te bewegen en zorgen dat je dick in mij gaat." Zeg ik met een grinnik. Harry lacht ook. Hij is zo schattig en onschuldig. Ik trek zelf mijn onderbroek uit en Harry likt zijn lippen. Hij brengt zijn vinger naar me toe en al gauw verdwijnt zijn vinger tussen mijn benen. Ik kreun zachtjes en sluit weer mijn ogen.

"Je bent al zo nat, fuck." Mompelt Harry.

"Babe trek je boxer uit." Fluister ik. Harry haalt zijn vinger uit me en ik jammer. Ik wil meer.. ik wil van hem genieten. Harry doet voorzichtig zijn boxer uit en zijn dick staat al recht vooruit. Ik ga met mijn benen wijd liggen en Harry gaat tussen mijn benen op zijn knieën. Harry kijkt me aan terwijl hij iets dichterbij komt. Ik voel zijn eikel tegen me aan komen en ik slik. Zodra hij nog dichterbij komt voel ik hem zachtjes in me. Harry's mond valt open en zijn gezicht trekt samen van genot. Mijn ogen rollen weg zodra Harry dieper in me gaat. Hij doet een hand aan beide kanten van mijn hoofd en leunt zo op zijn armen. Hij duwt zijn heupen dichter tegen de mijne aan en ik kreun zachtjes. Harry gaat zachtjes op en neer en ik open mijn ogen om Harry's gezicht te zien. Zijn ogen zijn gesloten terwijl hij dingen mompelt.

"Fuck, fuck." Kreunt Harry.

"Sneller Harr, please." Kreun ik waarna ik mijn heupen tegen de zijne duw. Hij gaat dieper in me waardoor ik zijn naam kreun. Ik heb dit gevoel gemist. Dit fijne gevulde gevoel. Ik sla mijn armen om Harry heen. Harry gaat heen en weer waardoor hij begint te stoten. Hij begint de smaak te pakken. Hij gaat nog iets dieper waardoor een zachte gil mijn mond verlaat.

"Fuck ja, dit is- dit is heerlijk." Kreun ik.

"Je bent strak baby." Fluistert Harry kreunend.

"Harder." Fluister ik. Harry gehoorzaamd me en versnelt zijn tempo waardoor ik voel dat ik bijna kom.

"Harry- ik kom bijna." kreun ik.

"Same baby." Kreunt Harry. "Dit voelt zo goed."

Harry duwt zijn heupen hard tegen de mijne waardoor hij diep in me zit. Hij stopt even en ik voel mijn bekken zich samen spannen. Ik kreun zijn naam. Zweetdruppels druppelen van Harry's gezicht door de inspanning.

"Fuck, fuck yes." Kreun ik.

"Je bent mijn alles." Kreunt Harry waarna hij zich totaal ontspant en een warme siddering me vult.

"Jij bent ook mijn alles."

GOALS HAHAHA IDK IK WILDE GWN SMUT SCHRIJVEN!

KIRRY IS BACK YAY

LEAVE A COMMENT AND A VOTE THANK YOU!! :)

Xx chantallllieee ily alll






Sex Buddy Of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu