27. It's you.

4K 231 97
                                    

Kim p.o.v
We kijken elkaar aan met grote ogen.

"Wie was dat?" Vraagt Niall in paniek.
"Lottie." Zegt Louis vastberaden. Fuck zooi. We lopen achter Louis aan. In de richting waar het geluid vandaan kwam. Ik zie een zwart gedaante achter een boom staan en mijn hart klopt in mijn keel. Ik tik Louis aan en wijs naar de persoon.

"Bukken." Fluistert Louis. We gaan achter een bosje bukken.

"Wie kan dat zijn?" Fluister ik.

'Michael, of Jordan of Luke." Mompelt Louis. "Geen lieverdjes."

Ik huiver en kijk door de bosjes naar de persoon. Het is een lang persoon, en best smal.

"Hij is lang en smal." Fluister ik.

"Jordan." Zucht Louis. Ik haal trillerig adem.

"Wat moeten we nu doen?" Fluistert Niall.

"Erop af. We moeten splitsen." Zegt Louis.

"Nee denk maar niet dat ik alleen door het bos ga lopen." Fluister ik.

"Dan ga jij met mij mee. Boys, durven jullie wel alleen?" Vraagt Louis. Niall en Liam knikken.

"Liam, jij gaat vanaf de linkerkant, Niall, jij pakt de achterkant en Kim en ik doen de voorkant. We moeten ervoor zorgen dat Jordan ons niet ziet. Dus Niall jij moet richting de auto rennen en dan het pad volgen en dan weer links af, het bos in." Begint Louis.

"Liam, jij gaat het eerste stuk met Niall mee en gaat een stuk eerder het bos in. Het kan zijn dat Luke en Michael ergens staan. Wees op je hoede en houd je pistool bij je hand. Richt het pistool nooit op hun hoofd of borstkast. We mogen ze niet vermoorden. Schiet dus op de benen of armen, zodat ze niet meer in staat om verder te gaan. Als er een schot klinkt, zal ik er ook meteen aankomen." Zegt Louis. Dit is veel te gevaarlijk voor vier normale tieners en ik snap niet waarom ik dit doe. Ja ik doe dit voor Lottie, maar ik weet niet eens zeker of het Lottie wel is. Niall en Liam lopen weg. Louis en ik gaan wat naar voren. Die Jordan staat er ook niet meer. We komen steeds dichterbij. Ik ga achter een boom staan samen met Louis. Ik zie iemand rechts van me achter een bosje zitten.

"Fuck er zit daar iemand." Fluister ik. Louis kijkt en pakt zijn pistool. Ik vergroot mijn ogen.

"Doe normaal gek. Niet zomaar gaan schieten." Fluister ik boos.

"Ik laad hem alleen." Fluistert hij terug.

"Ik kan niet goed zien wie het is." Mompelt Louis. De persoon staat op en komt dichterbij ons. Ik voel mijn hart enorm snel kloppen. Het lijkt wel alsof diegene ons niet ziet. Ik stap op een takje en de persoon kijkt op. Hij fronst zijn wenkbrauwen en komt op ons af.

"Louis." Zeg ik in paniek.

"Sst, hij heeft geen wapen." Zegt Louis. De persoon komt dichterbij, door de maan die op de bomen schijnt kan ik het gezicht zien. Harry.

"What the fuck doe jij hier?" Fluister ik. Harry komt achter ons staan.

"Hetzelfde als wat jullie doen." Fluistert hij.

"Wat? Hoe weet jij hiervan?" Vraag ik.
"Ik ben al sinds ik hier woon, bezig met dit. Ik kwam hier een keer langs met hardlopen. Ik zag Zayn net uit zijn bunker komen met een meisje. Hij stapte in zijn auto en reed weg. Toen ik zeker wist dat hij weg was, ging ik dichter naar de bunker toe. Helaas was het op slot, alleen ik vond het verdacht. Toen ik Lottie's foto op jouw kamer zag Kim, ben ik er werk van gaan maken en wist ik bijna zeker dat zij het was. Zayn vertrok net vanuit zijn huis naar hier, dus besloot ik er achter aan te gaan." Fluistert Harry snel. Ik knik. Ik moet nu niet boos tegen hem doen, we moeten samen werken.

Sex Buddy Of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu