Prieteni.

139 1 0
                                    

Am trecut asa, din intamplare, pe la primul capitol din povestea asta, din povestea mea si am citit cateva randuri. 

Tin sa mentionez ca am avut dreptate, la unii pasiunea de o vara chiar a tinut tot anul, si sunt destul de sigura ca o sa tina mult timp de acum incolo. 

Vara asta e alta pe care nu o sa o uit. Cand am venit aici mi-am dorit o vara frumoasa si de restu' caramele.  Astept caramelele pentru ca vara frumoasa o traiesc chiar acum. Fiecare clipa din vara asta ma face cine sunt acum si.. SUNT FERICITA!

Da. Sunt atat de fericita. Imi bubuie inima cu fiecare amintire, cu fiecare clipa amuzanta, cu fiecare sfat pe care l-am dat sau l-am primit. Desi vin doar 2-3 luni pe an aici stiu ca am prieteni adevarati. Prieteni care poate tin la mine mai mult decat o fac multe persoane de acasa. 

Sunt fericita ca i-am cunoscut pentru ca sunt toti niste oameni speciali. Acasa am unele principii care poate nu m-ar lasa sa ma imprietensc cu ei. Din diferite motive. Totusi, aici am invatat sa las deoparte prejudecatile si asta mi-a permis sa ii cunosc cu adevarat. Sunt niste oameni buni. 

Sunt genul ala de prieteni care daca ti-ai scapat cardul de la telefon in iarba lasa tot ce fac si vin sa te ajute sa il cauti. Genul de prieteni care iti iau telefonul sau cheile de pe banca si rad de tine cand le cauti ca un disperat. Genul de prieteni care atunci cand cineva se i-a de tine, ii bai mare.

Sunt din toata tara si uneori vorbim despre traditiile noastre. De multe ori ne povestim unii altora vietile noastre din Romania. Si e placut. E asa placut, pentru ca lor le pasa. Pentru ca sunt prietenii aia care chiar asculta ce spui si sunt interesati sa stie ce-ai patit, nu pentru a spune mai departe ci doar pentru a-ti da un sfat bun.

O sa imi fie dor de oamenii astia. De fiecare dintre ei. Cu toate astea, stiu ca daca viata o sa ne aduca impreuna iar o sa fim la fel de buni prieteni ca acum pentru ca prieteniile care s-au legat aici sunt mai puternice decat distanta sau timpul. 

Ganduri, vise, amintiri sau simple idei!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum