Mi-e dor de ei!

106 3 0
                                    

Oare o sa stiu vreodata ce vreau de la viata? Oare o sa stiu vreodata unde mi'e locul? Poate.. pana atunci insa o sa'mi fie mereu dor ... dor de ei .. cand sunt aici .. si dor de cei de aici cand sunt acolo. 

Si oare cat poate sa doara de tare? .. sa sti ca sunt unii oameni la care ai tinut, la care inca ti.. si pe care e posibil sa nu ii mai vezi niciodata?

Macar ne raman amintirile! Parcul in care i-am privit jucand tenis cu picorul , basket... unde am jucat ratele si vanatorii, parcul in care ne-am batut cu apa si suc cola. Unde ascultam muzica la maxim fara sa ne pese ca politia era la 50 de metri de noi. Parcul nostru unde ne-am tocit toti cheile de la casa incercand sa ne scriem numele pe "banca aia" . Parcul unde ne-am dat pe leagane si unde fiecare persoana care s-a asezat pe "roata" si-a rupt o pereche de pantaloni. Parcul ... parcul de langa casa LUI. Parcul in care reveneam mereu dupa ce mergeam sa ne cumparam bomboane pe bat, seminte, cipsuri, inghetata sau sticle de pepsi la jumate. 

Si sunt sigura ca toti isi aduc aminte ... cum ne-am adunat toti acolo in vara. Cum ne-am cunoscut toti... cum am trecut prin nenumarate zile incinse de vara impreuna.. cum am plecat iar ... doar ca sa revenim la anu'.  

Ganduri, vise, amintiri sau simple idei!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum