Sentimente.

98 1 0
                                    

Sunt atatea intrebari care nu-mi dau pace.. Atatea lucruri.. amintiri. Sunt "atacata" din toate partile de sentimente.

In primul rand mi-e dor. Dor de vara. Dor de prieteni. Dor de libertate si relaxare. Mi-e dor sa pierd serile in parc sau pe langa rau. Mi-e dor sa stau pe banca si sa ma uit spre scarile de unde aparea mereu motivul fericirii mele. Mi'e dor de ziua cand am mers langa rau inarmati cu paturi, suc si multe seminte si am facut 1000 de poze aiurea care sunt acum la categoria "amintiri". Mi-e dor si de banca desenata care era banca din propozitiile "Ne intalnim in parc la banca noastra" sau "I-am vazut pe banca." 

Imi amintesc ziua in care ne-am plimbat cu biciletele. A doua zi dupa ce am ajuns cand inca imi era dificil sa ma obisnuiesc cu toate. Imi amintesc ca m-am gandit "o sa fie o vara interesanta". Si a fost. A fost cea mai interesanta vara a mea. A fost plina de tot ce poti cere de la o vara. Relaxare, iubire, prieteni, stele, luna, dulciuri, plimbari lungi, iubire. Da. O gramada de iubire. Drama. Sfaturi. Fericire! Ma cuprinde uneori un dor nebun de toate astea si imi amintesc atunci cat de scurte sunt momentele fericite. 

Pe langa dorul asta mai e si oboseala si durerea care ma apasa pe inima si cateodata imi stoarce toata buna dispozitie.

Si cel mai important lucru.. Care nu-mi da pace in ultimele zile e senzatia asta cunoscuta din stomac. Fluturii astia care imi tau pofta de mancare. Si astept sa dispara pentru ca o sa doara mai tare daca-i hranesc cu speranta decat daca ii las sa moara de foame. 

Ganduri, vise, amintiri sau simple idei!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum