Din colectia "Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample."

64 1 0
                                    

Se spune ca universul are un simt al umorului crud. Ca mereu cand ti se indeplineste o dorinta vine cu cateva surprize neplacute. 

Am citit atatea carti si mi-am dorit sa ma indragostesc si eu intr-o vara de un baiat necunoscut.

Si s-a intamplat. Doar ca a trecut o luna si cateva zile de cand am venit aici pentru ca nu sunt acasa acum, si.. mai sunte 23 de zile si plec inapoi, iar el placa de aici si sunt foarte mari sanse sa nu l mai vad niciodata.

Nici macar nu l-am sarutat inca. Nici nu stiu daca el stie ca il plac. Desi ar trebui sa fie prost sa nu realizeze asta.

Si acum, in camera mea, cu becul stans, aud numai vocea lui, ii simt mana pe talie ca atunci cand am fost la piscina si l-am bagat in apa. Vad doar ochii lui. Ahh... ochiii aia verzi cu o tenta de caprui in jurul pupilei. Si e tot ce mi-am dorit. Totul. 

E baiatul ala rau care e totusi linistit. E zambetul.. si buzele alea pe care o sa le sarut pana plec. E vocea lui clara care imi face inima sa bubuie. E totul.  

Imi doresc asa mult sa-l strang in brate. Macar o data. . Sa stiu ca el are grija de mine. Mi-as dori sa stiu ce-i in capul lui. 

Ahh.. imi doresc asa tare sa-i aud gandurile macar pentru un minut.

Asa ca da.. mi s-a indeplinit dorinta si cu toate surprizele nu-mi pare rau. Pentru ca orele petrecute in parc sau la piscina alaturi de el nu o sa le uit niciodata.

Ganduri, vise, amintiri sau simple idei!Where stories live. Discover now