14. Bölüm Soru işaretleri

155 56 7
                                    

Medya Esinin kıyafeti 😉🤩😍

Rüzgara söylediklerimden sonra tamı tamına bir hafta geçmişti. Bu bir hafta da aramızda herhangi bir kavga ya da bir münakaşa olmamıştı. Arada ifadesizce bakıyordu bana o kadar.

Başlarda bu durum bana her ne kadar fırtına öncesi sessizlik gibi gelse de artık pekte umursamıyordum. Ne olabilirdi ki? İnceldiği yerden kopardı en fazla...

"Esin biz hazırız seni bekliyoruz."

Ecrinin seslenmesiyle ayna da kendime bir kez daha baktım. Fazla mı şık olmuştum acaba Aslı'nın evine gitmek için?

Ah Tabii siz durumu bilmiyorsunuz değil mi? Beklenen(!) gün gelmişti. Aslının evine gidiyorduk. Hani o planlanan geceye... Ve ben tam da şu an koyu kırmızı hafif salaş kazağımla siyah eteğimle ve siyah çorabımla çok mu abartılı olmuşum diye düşünmeden edemiyorum.

   Aslında bu kombin bana pekte yabancı değildi. Aynı kombini farklı renklerde defalarca kez tekrarlamıştım. Ama burada kimse beni böyle görmemişti. Gerçi onlara neydi değil mi?

Yatağımın üzerindeki telefonumu elime aldım ve kamerayı açtım. Salık bıraktığım saçlarımı düzelttikten sonra aynadan birkaç fotoğrafımı çekip Seline ve Cansu'ya gönderdim. İlle de fotoğrafını çekip yolla diye diretmişlerdi dün. Aslına bakarsanız bu halimin sebebi de onlardı. Biraz gaza getirmişlerdi bu şekilde giyinmem için, ne yalan söyleyeyim galiba benim de gaza gelesim vardı. Yoksa kafama silah tutmamışlardı.

Artık gitme vaktinin geldiğini farkettiğimde son kez kendime baktım ve aşağı indim. Makyaj yapmamıştım. Yüzüm biraz hassastır o yüzden pek makyaj yapmazdım.

Aşağı indiğimde beni ilk farkeden Neşe olmuştu. Neşe beni görür görmez bir ıslık patlamıştı. Ecrinse şaşkınlığını Neşe kadar belli etmemişti.

"Esin sen gelmek istediğine emin misin?"

Ecrin'in söylediğine anlam veremezken açıklama yapması gerektiğini farketti.

"Diyorum ki Semih gibilerin sayısı artacak gibi."

Söylediklerine gülerken cevap verdim.

"Çok mu abarttım?"

"Saçmalama çok güzel olmuşsun ve tam olmuşsun. Sadece biraz farklı geldi ama bu güzel bir farklılık."

Neşenin sözleriyle rahatlarken dışardan gelen korna sesiyle irkildim.

"Taksi çağırmıştık o geldi çıkalım artık. "

Hızlıca siyah botlarımı giyip siyah sırt çantamı aldıktan sonra evden çıktık.

Taksiye binince kızların kıyafetleri dikkatimi çekti oldukça güzel olmuşlardı. Neşe beyaz kazağı pudra rengi pembe dizine kadar gelen eteğiyle oldukça şirin gözüküyordu.
Ecrinse siyah salaş bir tulum, üzerinede ona uygun bir deri ceket giymişti. Ve oldukça şık olmuştu.

Aslının evinin önüne geldikten sonra taksicinin parasını ödeyip arabadan indik. Eve biraz göz gezdirdikten sonra derin bir nefes alıp içeri girdik. İçerisi o kadar kalabalık değildi. Otuz kişi civarındaki kalabalığın yarısını bizim sınıf oluşturuyordu.

Müzik eşliğinde dans edenlerin arasından zorla geçtikten sonra Aslı ile karşılaştık.
Aslı bize hoşgeldiniz dedikten sonra kafamıza göre takılabileceğimizi söyleyip gitti. Biz de meyve sularımızı alıp boş bulduğumuz bir yere oturduk.

Geldiğime pişman olmak istemiyordum ama sanki pişman olacakmışım gibime geliyordu.

"Gergin görünüyorsun ne oldu?"

Hayallerin Ötesinde ✨#Tamamlandı#Where stories live. Discover now