9. Bölüm Karışım Faciası

168 61 6
                                    

Keyifli Okumalar

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 😊😍🤩🤩😍😍😊😍🤩🤩😍😍😊😍🤩🤩😍😍

Akışına bırakmak... Hiçbir şey olmamış gibi davranmak...
Bu bana ne kazandıracaktı?
Kendi emirleri yerine getirilmiyor diye intikam alan şımarık bir adama ne kazandıracaktı? Hiçbir şey.

Kim bilir belki de yanlış düşünüyorumdur, ama bir insanın kendini diğerlerinden bu kadar üstün tutması ne kadar doğru bir şeydi? Bir dersi hak etmiyor muydu gerçekten?

Siz belki buna intikam diyebilirsiniz ama benim yapmak istediğim şey intikam değil aslında. Sadece gözlerini açmak istiyordum ben onun; bu okulda ya da şehirde ya da ne bileyim ülkede, dünyada sadece o yok. Her şey ona göre şekillendirilemez.
Belki zamanında acı çekmiştir, ama hangimiz acı çekmedik ki? Hangimiz kalbi paramparça olmadı ki? Herkes mi böyle olmalı?

Tutunacak bir şey bulmak varken neden bir insan nefretini başka insanlara kusmayı tercih eder ki?

Gerçi ben ne yaşadığını bilemem ama yine de... Her neyse herkes istediği gibi davranıyorsa sonuçlarına da katlanır.

###

Selim'le olan konuşmamızdan sonra aklımda hep bu tür düşünceler yer alıyordu. Dünden beri ona nasıl bir ders verebileceğimi düşünüyordum. Ufak tefek şeyler düşünmüştüm. Onun yaptıkları yanında denizde damla misaliydi benimki ama olsun.

...

Okula geldiğimde yapmayı planladığım şeyleri uygulamaya dökmek için sabırsızlanıyordum.

Planım oldukça riskliydi aslında, sonucunda çekeceğim büyük bir ceza da vardı bunu da biliyordum. Ama bence buna değerdi.

Planımı yapma vaktim geldiğinde ,yani öğlen arası yemekten sonra, lavoboya girip evde hazırladığım iğrenç karışımı çıkardım. Şimdi sıra bu karışımı Rüzgarın çantasına dökmedeydi biraz zor olacaktı ama halledecektim.

Dün hem yorgun ve halsiz olduğum için hem de bu planları gerçekleştirmek için işten izin aldığımda alışverişe çıkmıştım. Aldıklarımın bir kısmıyla ise karışımı hazırlamıştım.
Ve karışım efsane olmuştu. Karışım ne miydi?
Biraz küf -nasıl bulduğumu sormayın lütfen-, biraz tarçın, iğrenç kokan birkaç tane yağ ve en önemlisi sarımsak. Biraz da parfüm sıkmıştım tabii. Maksat güzel kokmasıydı(!)

Bu karışımı hazırlarken midem alt üst olmuştu. Acaba Rüzgar Bey'in eline bu karışımdan bulaşsa, sınıfa onun çantasından iğrenç bir koku yayılsa daha sonra bunu kimin yaptığını kibarca(!) sormak için ayağa fırladığında sıraya dökülen yapıştırıcı yüzünden pantolonu yırtılsa ne olur?

İşte şimdi görmenin tam zamanıydı.

Lavoboda bir süre oyalandıktan sonra sınıfın boş olduğunu umarak sınıfa girdim. Neyse ki düşündüğüm gibi sınıf boştu. Tabii bunda havanın güneşli olmasının etkisi büyüktü.

Sınıfa girer girmez hızlı adımlarla bizim oturduğumuz sıranın iki sıra arkasında , yani en arkada, yer alan Rüzgarın sırasına ilerledim. Hemen cam tarafına geçip oradaki çantanın içine karışımı rahatlıkla dökülebileceği şekilde yerleştirdim. Daha sonra yapıştırıcıyı da sıranın üzerine döktüğümde işlem tamamdı.

İşimi bitirir bitirmez çantamdaki parfümden üzerime biraz sıktım, o şeyden kokmak istemezdim.

Daha sonra hızlı adımlarla lavoboya girdim ve elirimi güzelce yıkayıp kızların yanına indim. Onlarla biraz sohbet ettikten sonra zil çaldı ve biz de sınıflarımıza ilerledik. Neşe sınıfa girdiğinde ben henüz kapının önündeydim. İşte ne olduysa tam o anda, ben tam kapının önündeyken oldu.

Hayallerin Ötesinde ✨#Tamamlandı#Where stories live. Discover now