020 ; professional riitapukari

3.8K 483 715
                                    

- kahdeskymmenes luku -
Professional riitapukari

» Yoongin nk «

Jiminin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun esitin pienen toiveeni ääneen. Pojan suu loksahti auki ja kulmat menivät suloisesti kurttuun, kun hän katseli minua epäuskoisesti.

"Ja haluan sitten kunnon kielarin, en mitään naurettavaa pikkupusua", sanoin virnistäen.

"E-enhän mä nyt... sellaista voi tehdä", poikaparka sopersi. Se oli ensimmäinen kerta, kun Jimin sössötti. Kerrankin olin saanut vedettyä jätkän aivot umpisolmuun.

Kävelin pari askelta lähemmäs, nappasin pojan kauluspaidan kauluksesta kiinni ja vetäisin pojan lähemmäs itseäni. Kun muodostin uudestaan katsekontaktin blondin kanssa, meidän kahden välillä oli uskomaton, odottava jännite. Ilmassa suorastaan kipinöi, kun porasin katseeni syvälle Jiminin ruskeisiin silmiin.

Jimin keräsi itsensä nopeasti ja tokaisi koppavasti: "en mä kyllä kesken ruokailun ala nuoleskelemaan sinua!"

Olin hyvin tietoinen siitä, että koko koulu tuijotti meitä. Todennäköisesti lähellä istuva Taehyung kuvasi videota Instagramin my storyyn tai lähetti videon Snapchatissa streakeille. Kaikki tietäisivät parin minuutin sisällä mitä ruokalassa oli meneillään, sillä Taehyungilla oli enemmän snäppistriikkejä kuin taivaalla oli tähtiä. Hiton someaddikti.

"Sä lupasit, sun on pakko", totesin virnistäen. "Vai etkö uskalla?

Jimin pyöräytti silmiään mielenosoituksellisesti. Mutta sovittu mikä sovittu, nyt ei ollut aika perääntyä. Ja tiesin, ettei Jiministä ollut luovuttamaan. Se tekisi ihan mitä vain pyydettäisiin, koska sen ylpeys ei yksinkertaisesti kestäisi luovuttamista.

"Kielari nyt heti, kiitos", kuiskasin blondin korvaan. "Sä et voi enää perääntyä."

Jimin huokaisi syvään.

"Kai se on pakko", hän tokaisi.

Ennen kuin ehdin sanoa sanaakaan, oli poika jo kietonut kätensä kaulani taakse ja yhdistänyt huulemme. Tiesin, että jos Jimin kerran lähtisi leikkiin mukaan, hän hoitaisi sen kunnolla loppuun asti.

Pojan huulet mätsäsivät täydellisesti omiani vasten, aivan kuin ne olisi luotu toisiaan varten. Sisälläni räjähti kymmeniä ilotulitusraketteja ja sydän hakkasi villisti. Koko hiton suudelma oli jotain niin uutta, jotain niin erilaista verrattuna muihin. Se hakkasi kaikki aiemmat sata-nolla, siitä ei ollut epäilystäkään.

Jiminin lyhyet sormet tanssahtelivat niskaani pitkin aina tummiin hiuksiini asti, hapuilivat hiussuortuvia ulottuvilleen ja tarrasivat tiukasti kiinni. Kielemme kietoutuivat toistensa ympärille ja sydämeni hakkasi yhä nopeammin ja nopeammin.

"Hankkikaa huone!" kuului jostain.

Kiedoin käsivarteni nuoremman pikkuruisen kropan ympärille, yrittäen saada kaiken irti. Hiljalleen käteni lähtivät tutkimusmatkalle Jiminin kroppaa pitkin, yhä alemmas ja alemmas. Tunsin kuinka Jimin värähti, kun kämmeneni löysivät tiensä pojan pyöreille pakaroille. Hitto, jätkällä todellakin oli koko koulun täydellisin takamus.

Lopulta, uskomattoman parin minuutin kestäneen suutelusession jälkeen, Jimin perääntyi taemmas huohottaen. Katsoimme toisiamme silmiin ja ilmassa salamoi. Olisin halunnut hyökätä uudestaan blondin kimppuun; raahata hänet koulun vessaan ja hoidella rauhassa loppuun saakka, välittämättä laisinkaan muista ihmisistä. Jiminin katseessa roihusi intohimo, ja se teki lopettamisesta yhä vaikeampaa.

"Kelpaako, vai pitääkö vetää kakkoskierros, häh?" Jimin kysyi uhmakkaasti. Pojan äänensävyssä oli jotain mielettömän suloista. Luonnonlahjakkuus haastamaan riitaa.

Viiden Tähden Kusipää ➳ yoonminWhere stories live. Discover now