05✔''İyi geceler..anne''

4.5K 279 271
                                    

Medya:Taekwon :D

-İYİ OKUMALAR-

Ara satırlara bol yorum alalım :D

''Jimin gelir misin buraya?'' fazla bağırmamaya özen göstererek Jimin'i çağırmaya çalışıyordum. Bakışları hızla bana dönerek, koşar adım yanıma gelmeye başladı. Tam önüme geldiğinde tam dudaklarımı aralamış ona bir şey söyleyecekken hızla eğilerek kalçamın biraz daha aşağısından tutarak kaldırdığın da korkuyla boynuna sarıldım.

''Dur, dur indir beni Jimin.'' gülerek, yavaşça indirip kollarını sıkıca belime doladı. ''Benim eve gitmem gerekiyor güzelim. Kız kardeşim evde tek başına fazla kalamaz biliyorsun. Seni de özledi bu arada MinRae unnie ne zaman gelecek diye soruyor hep.'' dedi. Bakışlarımı yüzünde gezdirirken gülümsedim. 

''Merak etme, en kısa sürede sizi ziyarete tekrar geleceğim. Belki izin alır birkaç gün kalırım. Yine eskisi gibi.''

 gülümseyerek anlımdan öptü. Yavaşça geri çekildikten sonra Jungkook'a dönerek gülümsedi. ''Görüşürüz, Jungkook.'' bakışlarını Taekwon'a indirirken, yavaşça dizlerinin üzerine eğilerek, elini Taekwon'a uzattı. Taekwon hızla onun yanına ilerlerken birbirlerine sıkıca sarıldılar. ''Görüşürüz, minik bey.''

''Görüşürüz, Jimin hyung. Dikkat et kendine.''

 Jimin hepimize el salladıktan sonra evden ayrılırken bende yavaşça Taekwon'u kucağıma alarak Jungkook'a bakmıştım.

''Jungkook, Bay Kim uyumuş mudur?''

 Bakışlarını kolundaki saate çevirirken, esnemişti. ''Hayır, bu saatte hep kitap okur. Uyumuyordur.'' başımı sallarken, ''Anladım, sağ ol. İyi geceler Jungkook.''

''iyi uykular MinRae.''

 Taekwon ile merdivenlerden çıkarken, çok sessizdik. Bugün çok yorulmuştu, Jimin, Jungkook Bay Kim derken çocuk hepimiz ile delicesine oyunlar oynamıştı.

''Canım, babanın oda nerede söyler misin?''

''Söylerim, noona. Gece yanıma geleceksin değil mi?...Seninle uyurken çok güzel rüyalar gördüm.Benim için tekrar gelir misin?''

''Olur canım..''

 Taekwon'u yavaşça yatırıp, üzerini örttükten hemen sonra alnından öperek saçlarını yüzünden çektim.

''Noona, bu koridorun sonuna git ve sol tarafta duran duvarda bir tane bölme fark edeceksin. Oraya elini koy, elini koyduğun gibi bir yer çıkacak. Oraya ismini yaz. Babam seni çağırdığında göre ismini yazmış oraya. Kapı açılacak ve önüne koridor çıkacak. Oradan ilerle. Zaten tek bir oda var oda babamın odası.''

 Şaşkın bir şekilde onu dinlerken başımı yavaşça aşağı yukarı salladım. Tekrar eğilerek bu sefer de yanaklarından öptükten sonra gülümsedim.

''İyi geceler, canım.''

''İyi geceler...anne.''

 Bakışlarım anında donuklaşırken, yavaşça kalkarak odadan çıktım. Anne dediğinde kalbimin tam ortasında bir sızı hissetmiştim. Sıcak bir şey akmıştı. Ama acı vermemişti...Tuhaf bir histi.

Koridorun sonuna ilerlerken, o dediği yere gelmiştim. Önümde duran kapıya yavaşça baktım.Gözlerimi kapatıp, açtıktan sonra derin bir enfes alarak.Elimi yavaşça yan tarafa dokundurdum.Yavaş bir şekilde ekran belirirken, büyük yazılar ile, 'İSMİNİZİ YAZINIZ' yazıyordu.

BabySitter / ктн ✔️Where stories live. Discover now