04✔''Kim bu arkadaş?''

3.9K 296 88
                                    

-İYİ OKUMALAR-

Ara satırlara yorum alabilir miyim? snfsd

   Gözlerimi, yavaşça aralayıp kendime gelmeye çalıştım. Boynuma değen sıcak hava nerede olduğumu hatırlatmıştı. Taekwon'un yanında uyumuştum ya değil mi..?

 Başımı eğip, başının üzerine minik bir öpücük kondurup gülümseyerek belime doladığı kolunu tutup, yan tarafına bıraktım.

  Yüz üstü dönerken ellerimi başımın altına koyup başımı yastığa koydum, o sırada odada ki ebeveyn lavabosunun kapısının açıldığını işittim.

 Hiç hareket etmeden, öylece beklerken bir süre ses gelmeyince başımı direk kaldırıp, sağa çevirdim.Gördüğüm yüz korkmama neden olurken, Bay Kim'in yüzüne baka kalmıştım. Başını sağa eğmiş, düz bir ifade ile bana bakıyordu.

  Yutkunduktan sonra, gözlerimi hızlı bir şekilde açıp kapattım. Halüsinasyon mu görüyorum diye gözlerimi bir kaç kez daha açıp kapadığımda dudaklarının titrediğini fark ettim. Gülmemek için kendini sıkmıştı.

''G..Günaydın, efendim''

 Hızla doğrulup, baş selamı verdim.

 O sırada Taekwon'da uyanmış, babası gibi bana bakıyordu. Başını sola yatırmış, bir gözü kapalı diğer gözü yarı açık. 

''Günaydın, MinRae noona.'' Bakışları yavaştan babasına döndüğünde yavaşça gülerek şaşkın bir sesle,''Oh..Günaydın Baba.'' dedi.

''Günaydın, oğlum.''

  Taekwon, kendini bana doğru bırakıp, başını dizime koyup,''Bugün evde misin baba?'' diye sordu. Gözleri bu sefer kapalıydı. ''Evet, evdeyim.Gitmeyeceğim işe.''

''Jungkook amcam da evde mi?''

''Kalmasını ister misin?''

  Başını yavaş bir şekilde, aşağı yukarı sallarken. Doğrulup elleri ile gözlerini ovalamaya başladı.

''Bugün..ne yapacağız Noona?''

  Bakışlarımı, Bay Kim'e çevirdiğim de bana bakıyordu.''Bilmem..'' dedim.

"Dışarı çıkalım mı?"

Başını kaldırıp, babasına baktığın da bende Bay Kim'e baktım.

"Nereye gideceğiz ?"

Bir anda zihnimin içini dolduran Jimin'in görüntüsü ile etrafıma bakınmaya başladım.Telefonum neredeydi benim? Jimin'i aramayı unutmuştum. Tanrım ben nasıl unuturum?

Masanın üzerindeki telefonu alıp açma tuşuna bastım.. Ama beklediğimin aksine telefon açılmamıştı. Kaşlarım sertçe çatılırken, gözlerimi sinirle yumdum."Al işte.." diye mırıldanırken, Taekwon "Ne oldu Noona?" dedi.

"Telefonum kapanmış.."

"E şarja takalım, yemek yiyene kadar dolar değil mi?"

"Evet, canım dolar."

Bay Kim kalkıp kapıya ilerlediğin de biz de kalkmıştık.Arkasını döndüğün de yüzüne baktım,"Hadi, sen Taekwon'un üstünü değiştir. Sonrada aşağıya gelin."  dedi.

"Peki, efendim." derken Bay Kim kapıyı kapatıp, gitmişti bile. Taekwon bana dönmüş, öylece bakıyordu. "Seni merak etmişler midir?" Başımı yavaşça aşağı yukarı sallarken, ''Jimin, çok merak etmiştir." dedim.

BabySitter / ктн ✔️Where stories live. Discover now