03✔''Bence, birbirinize çok yakışırsınız.''

4.4K 295 123
                                    

Medya: Albino hastası olan minik bir bebek...Çok tatlı yaaaa :))))

-İYİ OKUMALAR-

  Yemeğin bitmesinin ardından, Taekwon'u alıp bahçeye çıkmıştım. Jungkook da başta bizim yanımızda olsa da gelen bir arama yüzünden içeri geçmişti. Bahçede yalnızca Taekwon ve ben kalmıştım. 

 Bahçe salıncağında öylece oturmuş etrafı izliyordum, Taekwon da kucağımda oturmuş benim gibi sakince etrafı izliyordu. Belimde duran kollarını bir anda sıkınca yavaşça bakışlarımı ona indirerek 'Ne oldu?' dercesine baktım.

''Noona, sana bir şey sorabilir miyim?'' dedi. Gülümsedim, belinde olan kollarımı biraz daha sıkarak başımı biraz daha eğmiştim. ''Tabii,''

''Sen çok güzel birisisin, yani diğer bakıcımlarımdan bile daha güzelsin. Evet, onlar güzeldi ama sadece görünüşleri güzeldi, kalpleri öyle değildi. Ama senin hem görünüşün hem de kalbin çok güzel.''

 Kaşlarım havalanırken, kafasını yavaşça göğsüme yaslayıp  derin bir nefes aldı. ''Burada ki sorun nedir canım?'' dediğimde dudaklarının arasından minik bir kıkırdayış çıktı. ''Sorumu şimdi soracağım, noona.'' dedi.

''Hmm, anladım. Pardon kuzum,''

''Sevdiğin birinin olmadığını söylemiştin, cidden nasıl sevgilin yok senin noona?'' gülerek bakışlarımı yüzüne çevirdiğim de pür dikkat beni izlediğini fark ettim. 

Bu zamana kadar tabi ki de teklif almıştım ama, teklif edenler nedense benim için her zaman sadece arkadaş olmuşlardı. Onlara o gözle bakmadığım için hep reddederdim. Bir , iki tane sevgilim olmuştu tabi ama onlarda sosyal medya üzerindendi, en fazla 3 gün sürüyordu. Ve bence bu tam olarak sevgililik değildi.

''Teklif edenler vardı canım, ama ben onları arkadaşım olarak görüyordum ve onlara hiç o gözle bakmamıştım.Bende boşu boşuna onları üzmemek adına tekliflerini hep geri çevirdim. Bu zaman kadar 1-2 tane sevgilim olmuştur tabi ama onlarda sosyal medya üzerindendi. Onlar ile de hiç görüşmedim zaten.'' dedim.

 Kaşlarını çatarken, şaşkın şaşkın bana bakıyordu. ''Sanırım, o arkadaşlarına biraz üzüldüm noona. Peki onlarla hala konuşuyor musun?''

''Evet, konuşuyorum. Tabi itiraf ettikten sonra kabul etmediğim için benimle iletişimlerini tamamen koparanlar da oldu. Ben de zorlamadım.Ama onun dışında hala konuştuklarım var.''

''Anladım, noona.Aslında..'' bakışları etrafta gezinirken, bir anda yüzünde güller açtı. ''Jungkook amcam ve sen sevgili olsanıza!''  gözlerim anında büyürken, başımı hayır anlamında sallıyordum.

 Tabi ki de olmazdı..Hayır, yani olamazdı. 

Bilmiyorum..olmazdı ya.

''Olmaz öyle şey Taekwon, neler diyorsun sen?'' başını sağa sola sallayıp, kaşlarını çattı. ''Şşş, bence çok yakışırsınız.''

''Kim kimle çok yakışıyormuş? Kendi ismimin o konuşma da geçtiğini işittim..?''

 Jungkook'un sesi kulaklarımın içini doldururken, bakışlarımı hızla arkama çevirerek yüzüne baktım. Gülerek, üzerimize doğru eğilmişti. Hızlı adımlar ile salıncağın ön tarafına geçerek yanımıza oturduğunda, dudaklarımı birbirine bastırarak sertçe yutkundum.

BabySitter / ктн ✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon