XV- i'm alone again.

818 77 8
                                    

,,Ch-ChangBin?" vypadlo zo mňa. Slzy sa mi stekali po lícach, ale snažil som sa udržať.

,,Daj mi pokoj Felix," zamrmlal a stiahol dievča na najbližšie wc-ká. Zostal som tam stáť ako soľný stĺp. Nebol som schopný sa pohnúť, nebol som schopný myslieť.

,,Hej,Felix," chytil ma za rameno Jeong-In.

Pozrel som sa na neho s uslzenými očami.

,,Čo sa stalo?" spýtal sa ma a ja som len pokrútil hlavou. Otočil som sa a kráčal v pred. Nejak som nevnímal, že niekto v pozadí kričí moje meno. Nevnímal som studený vietor, ktorý mi narážal do citlivej pokožky. Nevnímal som nič. Bolo to ako keby ma niekto zhodil z útesu do rozbúreného mora. Neviem ako, ale prišiel som až ku dormu. Vošiel som dnu a zamieril si to k nám do izby.

Až tam som si uvedomil, čo sa stalo. Až tam som si uvedomil, čo vlastne spravil. Prepukol som až nepríjemný plač a zviezol sa ma zem.

○●○●○●

Svitalo. V opuchnutých očiach ma pichalo ranné slnko. Sedel som na našej terase, zabalený v deke. Chalani prišli pred pár hodinami, no mne to bolo jedno. Bolo mi jedno úplne všetko.

,,Ahoj," započul som jeho hlas.

Neodpovedal som a viac sa zabalil do deky.

,,Nespal som s ňou, prisahám!" vyhŕkol a čupol si ku mne. Ja som len odvrátil od neho zrak.

,,Bol som opitý! Keď som zistil, že je holka, tak som ju nechal tak! Felix, naozaj ma to mrzí! Milujem len teba," pohladil ma po ruke a ja som ho prebodol pohľadom.

,,Nedotýkaj sa ma. Nehovor na mňa. Daj mi pokoj? Myslíš, že ti to verím?! Stál som tam pri vás a keď som ťa oslovil, poslal si ma dočerta! Myslíš, že ti budem veriť tieto bludy?!  Tak hlúpy nie som!" vyštekol som a postavil sa na nohy. V očiach ma opäť pálili slzy.

Nesmie ma vidieť plakať.

,,A inak," pozrel som ma neho, ,,pekné cucfleky," hlesol som a odišiel.

,,Kam ideš?" okríkol ma.

,,Do toho teba nič!" ukázal som mu prostredník a vyšiel na ulicu.

Bol som znovu sám. Úplne sám.

lovely (changlix /Stray Kids)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα