| - Seo ChangBin

1.8K 102 10
                                    

Felix

Bol piatok a tak ako ostatní aj my, skupina Stray Kids, sme sa rozhodli stráviť deň trochu benevolentnejšie. Chan viedol, určite zaujímavý, rozhovor s WooJin-om a SeungMin-om. Jisung, HyunJin a Minho trénovali choregrafiu a ja... som sledoval jeho. Sedel v rohu miestnosti, v ušiach mal slúchadlá a horlivo si niečo zapisoval do svojho diára, do ktorého sa ani jeden z nás nemohol pozrieť. Mal som ho rád. Viac, ako len to. Ja som ho miloval! No, on mňa nemiloval. Dokonca, ma nemal ani rád. Boli sme len 'kolegovia.' Všetci v skupine to dobre vedeli, ale každý z nás sa tváril, že je všetko v poriadku.

Vždy to bolo v poriadku.

Boli dve hodiny poobede, keď sme sa vrátili do dormu. Zaliezol som do izby, ktorú som zdielal s Jisung-om a SeungMin-om. Mám ich oboch rád, ale mohli by si ten bordel po sebe upratovať. Nemám ozaj náladu počúvať Chan-a, ako si tu neupratujeme.

Ľahol som si na postel a pretrel oči. Pohľad mi padol na našu spoločnú fotku z nášho prvého koncertu. Koľko emócií sa v tedy vo mne miešalo. A neboli to len tie pozitívne. Chalani tam mali svojích rodičov, súrodencov, kamarátov, ale z mojej rodiny či priateľov neprišiel nikto. Rodičia mi to, že som sa dal na toto 'remeslo', neustále vyčítali a moje sestry sa ku mne radšej nepriznávali. A ja som sa im ani nečudoval. Ja by som sa tiež k sebe nepriznal.

Postavil som sa a obliekol si na seba bielu mikinu. Inak som mal na sebe len tepláky, v ktorých chodím tancovať a čierne tričko. Vzal som mobil a kľúče a zbehol schodami dole.

,,Idem von. Keby niečo, volejate," obul som sa a venoval som krátky pohľad Jisung-ovi, ktorý si spokojne ležal na gauči a čumel do bedne.

Ja som vybehol von ma ulicu a zhlboka sa madýchol. Okrem smogu a výparov z áut, som cítil aj jeseň, ktorú som miloval. Rovnako ako jeho. Prešiel som cez ulicu a dostal sa do obrovského parku, ktorý prepájal jednu časť mesta s druhou. Chvíľu som sa prechádzal, ale nakoniec som si sadol na jednu z lavičiek a sledoval svet vôkol mňa. Októbrové slnko sa odrážalo od mojej bledej pokožky, ale to mi nevadilo.

,,Zas si tu?" ozval sa ženský hlas a ja som zodvihol zrak.

,,Ahoj, MinHae," usmial som sa.

Minahae - osobná asistentka skupiny GOT7, ktorý bývajú na rovnakej ulici ako my. MinHae poznám odkedy som prišiel do JYP a môžem povedať, že je to naozaj úžasná osoba. S GOT7 pracuje od ich samotného začiatku a môžem vám povedať, že tí chalani nikoho iného nerešpektujú, tak ako ju. Vlastne všetci v JYP ju rešpektujeme. Nikto jej nedovolíme odporovať. Tak ako aj ja, ani ona sa nenarodila tu v Kórei. No, na nej to bolo aj vidieť. Za to ju veľa ľudí nenávidí, ale ona si z toho veľkú hlavu nerobí.

,,Smiem si prisadnúť?" spýtala sa a ja som prikývol.

,,Čo tu robíš?" spýtal som sa ja.

,,Venčím," odvetila a hlavou pokynula ku skupinke chalanov.

,,Aha," zasmial som sa.

,,Natáčajú street verziu pre jednu z ich piesní a tak, som sa radšej vzdialila," usmiala sa a pozrela na moment do tabletu, ktorý nikdy nepustila z ruky.

,,Och," hlesol som.

,,Nepovedal si mu to, však?" spýtala sa a ja som vedel na čo naráža. Ona jediná to vedela. Vedela, čo k nemu cítim.

,,Nie," odvetil som potichu.

,,A povieš mu to niekedy?" spýtala sa znovu.

,,Raz určite," uchechtol som sa.

,,Mal by si si pohnúť, skôr ako ťa to celého pohltí."

,,Ja nie som ty, MinHae. Nemám toľko odvahy, aby som za ním prišiel, pobozkal ho a vyznal sa mu."

,,Ale vidíš, zabralo to! A o pár dní to budú dva roky, čo sme spolu," povedala a zrak jej zablúdil k Yugyeom-ovi - jej priateľovi. Áno, Minhae a Yugyeom tvoria pár. Dlho po sebe pokukovali, až kým to MinHae vzdala a nevzala situáciu do vlastných rúk. A vyšlo im to.

Aspoň niekomu.

Sedeli sme tam ešte hodinku, ale ja som sa potom rozlúčil a vrátil sa do dormu.

,,Vitaj! Stratený syn!" privítal ma vo dverách SeungMin.

,,A inak si v pohode, že?" zaironizoval som a pobral sa do izby, kde som mal v pláne stráviť zvyšok dňa. Ako som tak mieril do izby prechádzal som okolo dverí, na ktorých boli dve mená.

Bang Chan a Seo Changbin.

To bolo jeho meno...

Seo ChangBin.

《ahoj! toto je moja nová story na ship #changlix. hádam Vás zaujala a bude sa vám páčiť.》

lovely (changlix /Stray Kids)Where stories live. Discover now