psykist störd

948 23 3
                                    

Jag storgråter i polisbilen. Jag bryr mig inte om jag måste sitta i fängelse. Bara jag får vara med Adam.

Till sist stannar vi vid en stor byggnad som jag antar att är en polisstation. De öppnar dörren till baksätet. De tar ett hårt grepp om mina armar.
"Släpp. Jag kan gå själv" muttrar jag.
De lyssnar inte på mig och släpar med mig vidare. Jag ser inte adam någonstans. Jag vill vara med honom. De för mig till en dörr långt in i byggnaden. De låser upp dörren och slänger in mig. Rummet är helvitt och det finns  ett vitt bord i mitten av rummet och två stolar vid bordet.
"Du ska förhöras snart. Och du kan vara lugn. Du är i säkerhet nu."
Jag tittade surt upp på henne. Jag satte mig ner på en av stolarna och började tänka ut en plan. Adam skulle bli fri. Han skulle inte få sitta i fängelset. Jag ska göra honom fri. Det är något som är säkert. Men hur det ska gå till vet jag inte.

Efter en evighet så öppnas dörren. Och in kommer en polis.
"Ditt namn?" Frågar polisen.
"Anna" säger jag surt.
"Du finns på vår efterlyst lista. Kan du berätta vad som har hänt?" Hon försöker att visa respect men jag ser att hon hatar mig eller nått.
"Eeehhm. Jag rymde hemmifrån" jag kunde inte avslöja Adam.
"För att bo med en brottsling?" Svarar hon kallt
"Ja. Och? Var är han??"
"På ett säkert ställe.."
"Jag sa: VAR ÄR HAN" ryter jag i ansiktet på henne.
"Han ska föras till ett mentalsjukhus. Han är sjuk och behöver vård."
"Va?? Adam är inte sjuk. Ta mig till honom!!"
"Vi kan inte göra det."
Jag hoppar upp på bordet och lutar mig över poliskvinnan."
"Ta mig till min adam!!" väser jag. Hon skakar på huvudet. Jag hoppar upp på henne och börjar slå henne med mina knytnävar. Utan att jag märker det så kommer flera poliser in i rummet och tacklar undan mig. Jag försöker sparka bort dem. De lyckas sätta handklovar på mig och de för ut mig ur rummet.

De slänger in mig i en cell. Jag slår min knytnäve hårt i väggen. En tår rinner ner för min kind. Jag ska ta mig ut härifrån. Jag ska rädda Adam.

Adams perspektiv

Jag har helvita kläder på mig. Jag har inte kämpat emot sen de tvingade in mig i en polisbil. De tog mig ifrån min Anna. Jag vet inte var jag är. Det är allt som jag vet...

______________________________

Jag är ganska missnöjd över denna bok😂😂 den fick ingen bra start och jag tycker att den blev dålig. Jag har börjat på en ny bok som heter "bara min" den är också en kidnappnings bok men med lite annan handling

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 30, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Du är minWhere stories live. Discover now