ska du verkligen döda mig?

1.6K 23 0
                                    

Jag sprang. Jag försökte springa undan. Jag visste inte vem det var som jagade mig. Jag visste ingenting. Jag bara sprang.

Men jag var för långsam. Någon la sina armar runt mig och drog mig bakåt.
"Sshhh. Om jag var du så skulle jag vara jäävligt tyst" det var en kille. Han la en hand för min mun och började gå med mig bort mot en bil. Jag kände igen honom. Det var något med hans röst som lät bekant.

Jag försökte vrida mig ur hans grepp men han var stark. "Känner du inte igen mig sötnos?" han viskade det i mitt öra. Allt han sa fick mig att rysa. Hans röst var creepy. Hela han var creepy.

Jag slutade kämpa emot. Jag kände visst igen honom. Det var killen jag mött i parken för några månader sen. Han snurrade runt mig så att jag kunde se hans ansikte. Jo visst var det han.  "Saknat mig?" Jag stirrade in i hanns bruna vackra ögon. Han tog sakta bort handen från min mun. "Vad vill du mig?" Viskade jag. Rädd för att göra honom arg.
"Nah inget speciellt. Jag vill bara skada dig. Relly. Relly. Bad." Han flinade. Jag log tillbaka. Det största jävla leende jag kunde le. Hans fånleende slocknade. Hans ansiktsuttryck hårdnade och han tog ett hårdare grepp om mig. Han lyfte in mig i bakluckan på bilen. Jag rörde mig inte. Lönlöst.

Han tog fram något ur en väska som låg på golvet i bakluckan. En trasa. Han tog fram en vanlig vattenflaska och hällde ut innehållet i trasan. Han tittade på mig och flinade igen.
"Vad tänker du göra.." viskade jag.
"Det är gift. Jag tänker förgifta dig sötnos. Vem vet. Du kanske dör" sa han. Jag fick panik och började skrika. Skulle jag dö nu? Skulle han vara det sista jag såg i livet? Ingen dålig syn. Han var ju snygg såklart. Men jag är inte beredd på att dö!! Jag vill inte dö!!!
Han tryckte trasan mot min mun och näsa. Det slocknade för mina ögon.

Du är minWhere stories live. Discover now