20/ €ND

1K 110 52
                                    

Seokjin, kendini dışarı attığında, çoktan başlamış olan yağmuru hissedip ürpermenin aksine içinde yayılan sıcaklığı hissetti ve kollarını iki yana açtı.

"İşte," dedi. "sevgilim beni ziyarete gelmiş."

Bu bir günde, başına gelmeyen şeyin kalmaması mı sıksaydı canını, yoksa olayların sevdiği kişi üzerinden gelişmesine mi..?

Her sabah kalktığında ona mesaj atan birisi olmayacaktı artık, onun için endişelenen, onu her seferinde kıskanan, ona meleğim diye hitap eden...

Sonra düşündü Seokjin, birbirlerine söz vermişlerdi: ne olursa olsun ayrılmayacaklarını ve kalplerinin her daim bir olacaklarını.

Buna kendini çoktan inandırmıştı.

Yakınlardaki bir markete girip ihtiyacı olan malzemeyi alınca eve sessiz adımlarla yürümeye başladı. Sevgilisinin parfümünü alıp ona ilk gönderdiği fotoğraftaki sarı renkteki tişörtünü giydi.

Musluğu açıp küvete soğuk suyu doldurmaya başlarken, parfümü vücudunda sıkmadık yerini bırakmamıştı. Birkaç kez ağzını açmayarak öksürdü Seokjin. Ne de olsa kokunun onu terk etmesine izin vermezdi.

Küvet soğuk su ile dolunca, tüylerini diken diken edecek kadar da olsa, musluğun ters yönüne doğru yerleşti. Ağzı çoktan titremeye başlamıştı bile.
Ama hayır, korktuğu için değildi bu.
Ne de olsa sevgilisinin yanına gidiyordu.

Paketin içinden çıkan iki adet jiletten birini kenara bırakıp diğerini sağ eline aldı Seokjin. Tamam, itiraf etmeliydi ki nasıl olacağına dair hiçbir fikri yoktu. Sadece filmlerden gördüğü kadarıyla olayların gelişmesine izin verecekti o kadar.

Sol bileğine geçirdi jileti, jilet ta derinden öptü kolunu boydan boya. İşte şimdi anlamıştı Seokjin sevgilisini, acısını acısıyla bastırmaya çalışmak istemesini...

Sol eli henüz uyuşmamışken sağ bileğiyle başlayıp dikine doğru öpüştürmekten zevk alır hale getirdi durumu.

Sonra jilet kayıverdi elinden, bir rahatlama gelmişti sanki. Düşüncelerinden daha hızlı akan kan, su ile buluştu aniden.

Artık geri dönüşü yoktu, keşkeleri bir kenara bırakıp zihninin boşalmasına izin verdi Seokjin.

Son kez kelimeler döküldü narin dudaklarından:

"Meleğin kanatlanıyor sevgilim, sonsuzlukta karşıla beni..."

-SON-

×


Acılarınızı acınızla bastırmaya çalışmayın, onlardan kaçmayın. Kaçtıkça peşinizi kovalayıp sizi bunaltır, onlara çözüm bulmaya çalışın.

Kendinizi sevin, saygı gösterin. Aksini yaparsanız kimseden sevgi ve saygı göremezsiniz. İnsanlar bencildir, her kim kendine zarar veren birisini görürse ona yanaşmaz; sevgisini, saygısını, sohbetini kendine saklar.

Kusurlarınızla kendinizi kabul edin.
Davranışlarınızı ve düşüncelerinizi birisine göre değiştirmeye çalışmayın. Siz çok güzelsiniz, çok değerlisiniz.
Bırakın onlar değişsin, siz değil.

Bazı düşüncelerimi size aktarma ihtiyacı duydum, umarım sıkılmamışsınızdır.

Bu zamana kadar yanımda olan, yorum veya oy atıp atmayan herkese çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum bunu asla unutmayın.

Bir sonraki hikayede görüşmek üzere...
Sağlıcakla.

Lie | namjinWhere stories live. Discover now