Dohélia'nın Nefesi - 21⚜️

6K 559 46
                                    

Kendimi çok saçma bir durumun içinde bulmuştum. Kapının önünde uyuyakaldığımı hatırlıyordum ama içeri nasıl girdiğimi hatırlamıyordum. Bunun sebebi muhtemelen karşımda oturan kadındı. Sorgulayıcı gözlerle bana bakan, ağzımdan çıkacak cevabı bekleyen kadın.

"Kusura bakmayın dün gece uyuyamadım ve katları gezerken buradan ses duyunca kapının önünde oturup kalmışım." Unutturmak yerine doğruyu söylemeye karar vermiştim. Çünkü gücümün işleyip işlemeyeceğini bilmiyordum. Karşımdaki kadının üç elementi kullanacak kadar gücü vardı yani işin ucunda unutturucağım derken rezil de olabilirdim.

"Bu kata nasıl çıktın?"

"Nasıl yani?"

"Gizlilik bariyerine yakalanmadın mı?"

"Bariyer mi vardı?" diye sorarak boş bulundum.

"Bu kata sadece üç kişinin çıkma izni var." Acaba ne yalan uydursam diye düşünmeye başladığımdan konuşmanın geri kalanına dikkat edememiştim. Bariyer olduğunu bile fark etmemiştim ki. Bir dakika, üç kişi mi dedi o?

"Kimlerin izni var acaba?" Takıldığım konu buydu, evet.

"Benim, Fade'in ve Arine'nin." Sesi sadece Arine derken titremişti. Çoktan gözlerim dolmuştu. Üzmek istemiyordum, gerçekten bu kadın üzmek istemiyorum ama sadece üç hafta kalmıştı. Üç hafta daha dişimi sıkmak zorundaydım.

Sorunumun cevabına da ulaşmıştım. Arine olduğum için çıkabilmiş, Arine olduğum için bariyeri bile fark etmemiştim.

"Acaba kırmızı gözlerimin bir özelliği mi bariyerlerden etkilemeden geçmek." Diyerek düşünce pozisyonu aldım. Amacım onu biraz olsun yanıltmaktı. Dikkati gözlerime çekmeliydim çünkü gözlerin gücünü benim bile bilmediğimi düşünüyorlardı.

Odadaki saate baktım. Her zamanki gibi sabahın köründe dikilmiştim ayağa. Hope yaklaşık iki saat sonra uyanacak ve deli divane etrafta beni arayacaktı. Dün yerlerde yuvarlandığım için duş almak istiyordum. Bu demek oluyordu ki banyoda iki saat oyalanabilirdim. Acilen bu durumdan kurtulmam gerekiyordu.

"Aklınızda sorular olduğunun farkındayım ama kusura bakmazsanız duşa girmek istiyorum. Yani şu an o sorulara gerçekten cevap verebilecek durumda değilim ve saçma bir şekilde üstünüzde gücümü kullanıp işe yaraması konusunda riske girebileceğimi düşünmüyorum. Sonuç olarak acaba nerede duş alabilirim?" Alisa bana şaşkınlıkla bakıyordu. Haklı kadın.

Geniş bir banyoya beni götürdüğünde gördüğüm küvetle sevinçten havaya uçacaktım. Kocamandı ve belki içinde yüzebilirdim bile. Tamam ikinci kısım biraz saçma oldu ama gerçekten büyüktü.

Dilediğim gibi suyun sıcaklığını ayarladıktan sonra küveti doldurdum. Alisa hala banyoda beni izliyordu.

"Beraber mi girelim?" diye sordum dalgınlığından faydalanıp. Neden bilmiyorum içimde ona takılmak için bitmek bilmeyen bir istek vardı.

"Efendim?"

"Küvete diyorum, beraber mi girelim?" diye sordum gülerek.

"Aa, pardon." Dedikten sonra beni yalnız bırakıp çıktı.

Suya girer girmez yine rahatlık vücudumu sardı. Gece uyuyamadığımda deneseydim keşke. Aklıma uyku gelir gelmez esnemeye başlamıştım. Biraz büyü yapıp enerji kazanmaya çalışsam da 'dinlenme' amaçlı gözlerimi kapattığım an uykuya dalmıştım. Ama ne yapabilirim, gerçekten rahattı ve suyun içindeyken en konforlu yataklardan daha huzurlu hissediyordum.

Sarsılmaz (GirlxGirl)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin