Kap.24: Fall Again

638 29 12
                                    

T I D I G A R E

"Var ska vi?" Frågar jag. 

"Om du nu ska vara här så får du hjälpa till lite. Denna ska du ha i fickan och försöker du rymma så dör du. Det är larm på alla dörrar och fönster så försök inte ens" säger kidnapparen. "Börja nu att laga maten, recept finns på bordet" säger kidnapparen innan hen lämnar mig ensam i köket. 

~

Jag läser receptet och blir glad när jag ser att jag bara ska göra spaghetti och köttfärssås. Jag tar fram allt som behövs och börjar laga maten när det knackar på dörren. Jag tittar på dörren, som man kan se härifrån, och funderar en stund på att springa dit men rycker till när dörren smälls igen och jag hör att ett lås vrids om. Jag hör hur kidnapparen öppnar dörren och börjar prata med någon, men tyvärr kan jag inte höra vad dem säger. Först tänker jag skrika men hejdar mig när jag tänker på vad kidnapparen sagt. Försöker jag rymma så dör jag. Och vem det nu än är som står där i dörrhållet så kan jag inte ens vara säker på att personen hör mig eller ens vill hjälpa mig. Uppgivet sätter jag mig på en av köksstolarna och kollar på maten som strax både vara klar. 

Helt plötsligt så hör jag dörren stängas och strax därefter öppnas köksdörren igen. 

"Maten är klar" säger jag och reser mig från stolen men stannar mitt i rörelsen när jag ser vem som är framför mig. Vad fan gör hon här?

~~~Fanny~~~

Klockan är lite över 7 när vi återvänder upp till mitt rum. Jag sätter mig ner på sängen och inspekterar Felix som sitter och kollar på sin telefon. Han tittar upp på mig och jag känner direkt att mina kinder blir lätt röda. 

"Vad är det?" Frågar Felix och flinar mot mig. 

"Ingenting" svarar jag och skakar på huvudet medan jag tittar ner på mina fötter. "Ingenting" upprepar jag tyst. 

Han reser sig upp och sätter sig bredvid mig. Han tar min högra hand, som är närmst honom, och lägger den i sin. Han tar sin fria hand och lägger den under min haka och vänder mitt huvud mot hans. Han möter min blick och jag tittar lite överallt, bara för att inte titta in i hans ögon, för att inte falla. 

"Fanny" säger han med en len röst och jag möter motvilligt hans blick och direkt så fastnar jag i dem, direkt så faller jag för han. Felix Sandman, igen. 

~~~Bella~~~

Direkt när vi pratar klart så stack Daniella. Vart hon skulle, har jag ingen amning om men det lär jag väl få veta. För att vara snäll så stannade jag kvar och nu sitter jag här på hennes säng, ensam. Skulle det varit som liten förre och efter festen så skulle jag smsat Ogge. Men han ligger ju i koma. Så jag sitter helt enkelt bara här, och väntar. Men vad jag väntar på, har jag ingen aning om.

~~~Daniella~~~

Jag tittar på honom som står framför mig. Jag trodde aldrig att han skulle vara här. Att han skulle stå där och titta på mig. Med dem bruna ögonen som tittar så frågande på mig. Jag ler mot honom, men han besvarar inte det. Jag kan inte direkt klandra honom, det finns säkert 1000 frågor i hans huvud just nu. En av dem är säkert vad jag gör här och egentligen, vad gör jag här?

~~~Omar~~~

Jag tittar frågande på henne. Vad fan gör hon här?!

"Vad gör du här?" Frågar jag med en skakig röst. 

Jag tittar först på henne innan jag tittar på kidnapparen. Hen ger oss en sista blick innan hen lämnar oss ensamma. 

"Vad gör du här?" Upprepar jag. 

Istället för att svara på min fråga så sätter hon sig på en av köksstolarna. Jag sätter mig mitt i mot henne och möter hennes blick. 

"Jag ska förklara" svarar hon. 

_______________________________________

Så vad tycker ni? 

I nästa kapitel så kommer ni att fatta allt mellan Felix och Fanny.

Men vad tycker ni om denna fan fiction egentligen?

1 sak till. Ni som har sätt Gossip Girl, kommer Blair och Chuck att bli tillsammans igen? Är just nu på säsong 5 avsnitt 13 och kommer seriöst inte kunna gå och lägga mig ikväll förrän jag vet det, om jag så måste vara vaken hela natten så snälla ni som vet. Kommer Blair och Chuch bli tillsammans igen?

Ja det var allt från mig den här gången, hoppas verkligen att någon kan svara på denna frågan för annars kommer jag serisöt att vara uppe hela natten för att ta reda på det för som sagt, jag kan inte sova förrän jag vet att Blar berättar för Chuck och att han säger att det är strunt prat och att hon INTE gifter sig med han där Louis för han sabbar ju alllllllltltt, åh vad jag hatar honom..

Haha, sorry ni som inte ens tittar på Gossip Girl kommer störa er på detta så förlååttt men jag MÅSTE seriöst veta. Och jag vågar inte titta i kommenatarerna på dem kommande avsnitten för då är jag rädd att få veta saker jag inte vill veta, haha.

Aja, ha de gött !

// Wilma :*

Lost Love ~ The Fooo Conspiracy FanfictionWhere stories live. Discover now