Kap.6: Everything Will Be Fine

1K 35 4
                                    

T I D I G A R E

Tiden har gått fort, vi har haft så mycket att göra och jag längtar till allt lugnar ner sig. Tills man går sörja utan att bli störd och behöva åka någonstans. Behöva förklara varför man är ledsen och förklara sina känslor. Kan ingen bara fatta att man saknar sin bästa kompis? Som man dessutom vet är kidnappad. Det ska bli skönt att få träffa Fanny. Se hur hon mår. Hon är ju ändå tillsammans med Omar och har ingen att prata med det om. Felix berättade att Fanny och Elvira inte hade blivit vänner igen, att Elvira bara ignorerar henne. Hur fan kan hon?

~

~~~Fanny~~~

När jag fixat en biljett så sätter jag mig och väntar på tåget. Det tar ungefär 10 minuter sedan kommer tåget och jag stiger på. Jag tar upp min mobil och skriver ett SMS till Felix.

'Åker nu. Är i Stockholm klockan 5❤️' sedan trycker jag på skicka och trycker av skärmen.

Min skärm lyser några minuter senare upp och på skärmen står det.

'Okej är där då❤️'

~~~Daniella~~~

Jag läser på instagram att killarna ska ha en livestream där dem svarar på frågor om Omar imorgon. Såklart så ska jag titta på det men jag måste åtminstone skriva något till honom om det. Typ lycka till eller nått.

Men jag gör det senare, tänker jag och lägger ifrån mig mobilen. Efter att ha provat smycken och skor till klänningen så satt jag mig i soffan och bara kopplade av. Efter en stund så börjar min telefon ringa.

Utan att titta på skärmen så svarar jag.

"Hej det är Daniella" svarar jag.

~~~Felix~~~

När jag är klar så börjar jag gå mot busshållplatsen. Värken Ogge eller Oscar orkade följa med så jag får möta Fanny själv, vilket jag inte har något emot. Jag har ända en del frågor jag vill ställa till henne, som inte känns rätt att ställa på telefon eller sms. När jag börjar närma mig busshållplatsen så ser jag att bussen kommer så jag får springa sista biten. När jag kommer fram till bussen så lägger jag mitt jojo kort mot kortläsaren och sätter mig sedan längs bak i bussen. Mest för att vara lite för mig själv. Bussen är ganska folk tum. Det sitter ändats en gammal tant ett par sätten framför mig som glor irriterat på en mamma med ett skrikande barn näsan längs fram. Varför är så många tanter så sura av sig? Men för att slippa höra barnets skrik så sätter jag in mina hörlurar i öronen och sätter igång lite musik. När bussen är framme vid tågstationen så hoppar jag av och skyndar mig bort till rälsen där Fannys tåg både komma. Efter ca 10 minuter så kommer en vagn in och strax därefter så ser jag Fanny gå av. Jag springer fram till henne och omfamnar henne. Vi står länge och bara håller om varandra. Det finns så mycket känslor i denna kram. För vi båda vet hur mycket den andra saknar Omar och hur mycket hans kidnappningen har påverkat oss båda. När vi släppt varandra så ser jag tårarna i Fannys ögon. Jag ger henne en lös kram till och viskar i henne öra.

"Allt kommer bli bra"

Jag släpper henne sedan och möter hennes blick. Jag drar bort tårarna under hennes ögon och vänder mig om. Jag suckar djupt när jag ser alla journalister som står och tar kort på oss. Men istället för att bry mig så tar jag Fannys hand och drar med henne därifrån.

~~~Fanny~~~

Jag ser alla journalister springa efter oss med massa frågor. Dem är så många med så många frågor att jag inte ens hinner tänka på svaret innan någon annan ställer en ny fråga. Men dem flesta frågorna är hur jag mår. Och ärligt talat så vet jag inte ens svaret på den själv. Jag vet inte hur jag mår. Jag har väl helt enkelt inte orkat känna efter, inte när man vet hur man kommer att känna. Helt plötligt så stannar vi och jag tittar frågande på Felix som släpper min hand och ställer sig på en bänk precis bredvid. Allas blickar vända mot honom och det blir helt knäpptyst.

"Kan ni alla snälla sluta fråga samma sak om och om igen. Jag tror att om ni tänker efter så vet ni nog svaret på dem flesta frågorna ni ställt. Plus att vi ska ha en livestream imorgon där vi kommer att svara på alla era frågor. Så om ni har några frågor så skriv dem till oss i stället" säger Felix högt.

"Kommer Fanny att vara med på den?" Frågar en journalist.

"Ja Fanny kommer att vara med på den imorgon så har ni några frågor så ställ dem på inläggen jag eller killarna gjort" säger Felix innan han hoppar ner från bänken och tar min hand och drar med mig därifrån. Till min förvåning så är det ingen som följer efter.

Lost Love ~ The Fooo Conspiracy FanfictionWhere stories live. Discover now