Kap.13: She's Gone

857 27 8
                                    

T I D I G A R E

När vi är framme så sätter vi oss i bilen och sedan kör den iväg.

"Är du okej?" Frågar Oscar nästan direkt när vi kört iväg.

Jag nickar. Jag tar upp mina solglasögon om sätter dem på näsan.

"Vart skulle du?" Frågar Oscar.

"Till sjukhuset" svarar jag.

"Men han är ju inte vaken" säger Oscar.

"Nej men jag ville ändå hälsa på innan jag åker hem" svarar jag. Oscar nickar och säger sedan till han som kör att köra till sjukhuset.

~

~~~Oscar~~~

Direkt när vi släppt av Fannys så ringer jag Eleanor.

"Hej" säger hon.

"Hej" svarar jag.

"Var är du?" Frågar hon.

"Förlåt men Fanny ringde. Hon hade blivit ledsen och sedan hade massa tjejer, säkert över 200, ståt runt henne och frågat massa saker. Så jag var tvungen att åka till henne först" svarar jag.

"Men stackars henne. Är hon med?" Frågar hon.

"Nej vi släppte av henne på sjukhuset. Men du jag kommer snart" svarar jag.

"Okej, ses" svarar hon och lägger på. Jag lägger ifrån mig mobilen och tittar istället ut genom fönstret.

~~~Felix~~~

Jag tittar mig en sista gång i spegeln innan jag tar en nyckel och låser dörren. Jag lägger nyckeln under mattan innan jag går ut till min moppe. Jag sätter mig på moppen innan jag startar den.

Väl framme vid Daniellas höghus så är stannar jag och väntar på att hon ska komma ner. Efter 10 minuter så kollar jag på klockan och ser att hon är 12 minuter över 8. Alltså är hon 12 minuter försenad. Eftersom Daniella aldrig brukar vara försenad så hoppar jag av moppen och lägger hjälmen på sätter innan jag lämnar det och börjar gå mot Daniellas port. Jag öppnar den och tar hissen upp. Väl uppe så går jag fram till hennes dörr och ringer på. Efter en stund så öppnas dörren och hennes mamma tittar ut.

"Hej" säger hon och ler mot mig.

"Hej" svarar jag. "Är Daniella här?" Daniellas mamma skakar på huvudet.

"Hon gick för en halvtimme sedan och sa att du skulle komma" svarar hennes mamma.

"Okej" svarar jag. "hejdå" lägger jag till innan jag lämnar hennes dörr. Inne i hissen så slår jag Daniellas nummer men ingen svarar. Jag provar säkert 10 gånger till, utan resultat. Jag letar upp hennes kompis Bellas nummer som Daniella lagt in fall i fall.

"Hej det är Bella" svarar hon.

"Tja det är Felix" säger jag. "Vet du vart Daniella är?"

"Är hon inte med dig?" Frågar hon, nu oroligt.

"Nej hon var inte där när jag kom" svarar jag.

"Men prova gå upp till hennes lägenhet hon kanske är försenad" svarar Bella.

"Har redan varit där. Hennes mamma sa att hon gått för en halvtimme sedan och sagt att jag skulle hämta henne" svarar jag.

"Men jag gick typ kvart över och då sa hon att du skulle komma 8. Men precis när jag gick så fick hon ett sms och hon såg lite typ rädd ut. Kanske något hänt?" Säger Bella.

"Kan vi träffas någon stans?" Frågar jag.

"Visst vi ses utan för hennes höghus" svarar Bella.

"Okej" svarar jag och lägger på.

~~~Fanny~~~

Jag går in i sjukhuset och sedan direkt till receptionen.

"Hej jag skulle vilja hälsa på Oscar Molander" säger jag.

"Rum 312" svarar hon.

Jag tackar och går sedan direkt mot hissarna. Jag åker upp till våning 3 för att sedan leta efter rum 312. Väl framför det så funderar jag på om jag ska våga gå in. Men jag måste säga hejdå innan jag åker. Jag har ju hört på nyheterna att även fast man ligger i koma så kan man höra vad personer säger. Jag trycker ner handtaget och direkt när jag kommer in så ser jag Ogge framför mig. Hans ögon är stängda och massa trådar och saker är runt om kring honom. Jag stänger dörren efter mig och går fram till honom. Det står redan en stol vid hans säng så jag sätter mig på den och tar tag i hans hand. Egentligen vet jag inte vad jag gör här. Jag och Ogge känner ju egentligen inte varandra så väl. Inte än i alla fall. Men jag hoppas att vi kommer att få en bättre kontakt i framtiden, om han vaknar...

Egentligen har jag ingenting att säga till honom. Men att sitta här i tystnaden och hålla hans hand, känns tillräckligt.

"Snälla Ogge vakna upp" mumlar jag. "Vi behöver dig, killarna behöver dig. Vad som än har hänt och vem det är som har gjort det här så kommer den personen få betala ett pris. Ser ingen annan till så att det blir så så här jag det" säger jag tyst men ändå tydligt hörbart.

"Nu ska jag hem till Göteborg och prata med Omars mamma. Önska mig lycka till" säger jag.

Sedan reser jag mig upp och lämnar rummet.

I gången mot hissen känns allting så mycket bättre.

~~~Oscar~~~

Bilen stannar utanför tågstationen och jag går direkt ut för att försöka hitta Eleanor ibland allt folk då min mobil ringer.

"Oscar" svarar jag samtidigt som min blick söker runt området efter henne.

"Du måste komma till Daniellas höghus hon är inte här. Du måste hjälpa mig och Bella att hitta henne" säger Felix upprört.

"Bror jag kommer strax. Ska bara hitta Eleanor först" svarar jag.

"Bra skynda dig" säger han inne han lägger på. Direkt slår jag då in Eleanors nummer och placerar telefonen vid örat.

_____________________

Tjeeennnnaarrr!

Idag blev det ett liiiite tidigare kapitel än dem senaste dagarna! Är lite nervös inför resan till Grekland. Även fast det är över en vecka tills dess xD Känner hela tiden att jag måste skriva, men som jag sagt innan så kommer uppdateringen vara sämre eftersom jag antagligen inte kommer skriva något på hela veckan men har Wi-Fi på hotellet så ska kunna lägga upp färdigskrivna kapitel!

Ja, vad tror ni har hänt med Daniella?!

Jag vet, mohaha, nej jag vet faktiskt inte helt säkert, just det var inte riktigt planerat, haha. Men jag kommer väl på något!

Ha de gött !✋

//Wilma💋

Lost Love ~ The Fooo Conspiracy FanfictionWhere stories live. Discover now