Довгоочікувана частина

1.7K 55 14
                                    

~3 частина~
  Ніхто незнав що у нього в думках...
   Після цього день народження не закінчилось. Усі зібрались та пішли вже у замовлений ресторан. Все було ідеально навіть занадто. Ві як звичайно на усіх вечірках був не дуже тверезий і почав у відкриту все говорити і підкатувати. В основному до Чонгука, а той вже це замічав так як образи немав. Він був не проти Ві, в користі хлопця... Чонгук вже давно був геєм але окрім нього та його коханців про це ніхто не знав навіть його найкращий друг Тоха (Ві). Коли Чонгук вже не втримався і сказав Техьону:
  -ходи.
Той не заспокоївся. Потягнувши Ві  за собою вони дойшли у зовсім іншу сторону цього приміщення. І зайшли у якийсь начебто кабінет. А справді це був кабінет адміністратора цього ресторану. Їхнього хорошого друга.
  Той кинув його на шкіряний диван і почав помаленько знімати одяг дразнивши цим старшого Хена. Іменник знав що хотів... І вже за пару секунд він просто був над старшим. Доторкнувшись до його губ, а це було надзвичайно насичено і страсно... Після цього він опустився нижче де своїми поцілунками обсипав тіло Хена помаленько роздіваючи його... Відірвавшися від поцілунків Хен промовив:
  - Я ХОЧУ ТЕБЕ ГУУУУК
І в той же момент перевернув його і почав входити, набиравши швидкість від чого іменник почав стонати, все голосніше і голосніше, а той все швидше і швидше. Задоволення получали обоє, адже так давного хотіли цього не признавшись про це один одному. А крики лише і лунали в їхню сторону. Після не величної перерви, Гук зрозумів що хоче подякувати старшому і помаленько почав опускатись все нище і нище, а потім почав...

«Найкращі друзі...»Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon