Кабінет Техьона...

1.2K 45 0
                                    

~5 частина~
     - То що йдем? І тоді Техьон ...
І тоді Техьон не розібравшись що він хоче просто взяв і посадив Гука на стіл. Після того сказав:
  - З радістю! Тоді Ві доторкнувя до губ Чонгука, після чого відповів на поцілунок і пронизив його своїм язиком в рот молодшому, господарюючи в ньому переплітаючись з ним та граючись з нижньою губою. Чонгук насолоджувався їхньою такою близкістю в обіймах папочки. Все було надзвичайно страсно що навіть не хотілось закінчувати. І тоді Чон сказав:
- Може сьогодні просто секс і все? Нащо той просто вже забувши про все розсунув ці стройні ніжки і вже зняв ці не потрібні штани. Від чого Гук почав стонати і промовляти як він заскучився по ньому. А той тіки у відповідь і сказав що той замовчав щоб ніхто не почув, (всештаки ще працівники були) вже палячиками ввійшовши в Чонгука. Йому нічо не залишалось тіки як стонати і вигинатись при цьому обхопивши талію Ві, роблячи позу при цьому зручнішу... Після закінчення цього всьо в кабінеті. Чонгук сказав що Ві просто так тепер з його рук не вийде. Зібравшись і вже через півгодини вони разом вийшли а Чонгук свої слова тримав, вони вийшли за руку. Приїхавши додому Чонгука разом зайшли і одразу пішли на кухню, де молодший зробив обом чаю з тортом з дня народження. Різавши його на кусочки так і згадував що через цю ніч його так і не пробував, але було видно що не шкодував... Подавши на стіл сів навпроти Техьона і почав попивати чай... Не втримавшись від такої довгої тишини, Ві почав задавати питання:
  -Слухай, а чому ти мені нічого не розказав про те що ти гей?
   -А ти чому одразу не сказав? Відмазався від відповіді Чон. -Може я не хотів щоб це хтось знав! Грубо почав відповідати Чон.
   Тоді Ві зрозумів що на рахунок того розмова не піде..  і запропонував щоб на вихідні вони разом із компанією десь поїхали. Він неодноразово замічав який той був постійно напружений і йому би не поміщав відпочинок на свіжому повітрі.
   На що той відповів позитивно! І тоді Ві присобі сказав «нарешті, дочекався». Цікаво що означає слово «дочекався»😏.
   Допивши чай Ві сказав що вже піде додому так як вже була пізна годинна, на що Чонгук відповів «Ні». Ві глянув на нього так і хотілось почати возмущатись що до хати вже не пускає, але не так все легко. Він відповів :
   -Нє то нє, але тобі так просто це не обійдеться...

«Найкращі друзі...»Where stories live. Discover now